Actualitate

Cum arată Zannidache la 2 ani de la participarea la „Survivor România”. Artistul e de nerecunoscut

Publicat: 19 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Zannidache la 2 ani de la participarea la Survivor România. Artistul e de nerecunoscut
Viața lui Zannidache s-a schimbat total după câștigarea emisiunii Survivor România

Multă lume se miră cum arată acum Zannidache, la 2 ani de la participarea la „Survivor România”, artistul fiind de nerecunoscut. În prezent, interpretul are 25 de ani și a trecut printr-o transformare uluitoare. Oricum, câștigarea emisiunii de supraviețuire i-a schimbat practic viața lui Zannidache.

Cum arată Zannidache la 2 ani de la participarea la „Survivor România”

Au trecut deja 2 ani de când a câștigat „Survivor România”, iar Zannidache, ajuns la vârsta de 25 de ani, e de nerecunoscut, potrivit LPF. Vedeta trece printr-o transformare uluitoare și nu prea mai amintește de fosta sa imagine. Tatuajele au rămas la locul lor, dar acum se întind pe mușchi masivi, vizibil conturați la sală și hrăniți cu suplimente.

Tânărul a ales să-și schimbe imaginea și să aibă mai multă grijă de el, așa că a început să meargă regulat la sală, iar asta are urmări, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe rețelele de socializare.

„Nu există să-mi doresc ceva și să nu se întâmple. Nu există!”, a fost mesajul lui Zanni pentru fanii săi la una dintre fotografiile postate.

Fotografii care nu i-au putut lăsa indiferenți pe fani. „Tanc te-ai făcut, frățiorule”, „Cel mai frumos și ambițios om pe care l-am cunosc… tu ești Zannidache”, i-au scris fanii într-un glas.

Viața artistului s-a schimbat radical

Zannidache a cucerit publicul „Survivor România” în 2021, când a și câștigat titlul de „Supraviețuitorul” și marele premiu de 50.000 de euro. Sinceritatea artistului i-a adus admiratori, dar și mulți dușmani, reușind să stârnească în jurul lui multe reacții, după ce le-a spus multor colegi de breaslă exact ce gândește despre ei.

După terminarea competiției, viața simpaticului Zanni s-a schimbat radical, deoarece vedeta și-a cumpărat propria locuință, mașină și a început să aibă mare grijă de imaginea sa.

Dacă în urmă cu câțiva ani, Zanni de-abia cântărea 50 de kilograme, acum acesta este total schimbat. În doar câteva luni, a făcut un spate de culturist, brandul s-a dublat și totul datorită faptului că merge periodic la sala de sport și a ales să apeleze și la anumite suplimente nutritive care îl ajută să îi crească masa musculară.

Zannidache a crescut la orfelinat

Nu toată lumea știe că simpaticul și ambițiosul Zanni a trăit, în copilărie, într-un orfelinat, unde a avut un trai destul de chinuit. Habar nu avea pe atunci că va deveni celebru și își va permite aproape orice.

„În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit.

Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie. Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav.

Prima dată am spus într-un parc cuvântul prost, când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și, de frică, m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, povestea Zanni la un moment dat.

Adauga un comentariu