Local

Scandal într-o vilă din Copou! Un muncitor vietnamez, trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a sărit cu satârul la doi conaționali

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal într-o vilă din Copou Un muncitor vietnamez trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a sărit cu satârul la doi conaționali
Un vietnamez care venise la Iași pentru a lucra în construcții a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

Un scandal care s-a desfășurat recent într-o vilă din cartierul Copou a dus la trimiterea în judecată a unui muncitor vietnamez. În urma incidentului extrem de grav, Khanh Thua Nguyen va fi nevoit să dea socoteală în instanță. Întreaga tărășenie a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Un scandal care a izbucnit recent într-o vilă din zona Copou a dus la trimiterea în judecată a unui muncitor vietnamez. În urma incidentului extrem de grav, Khanh Thua Nguyen va fi nevoit să dea socoteală în instanță.

Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în fața magistraților pe Khanh Thua Nguyen, sub acuzația de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Scandal într-o vilă din Copou: arestat preventiv după atac

Anchetatorii ieșeni spun că suspectul Khanh Thua Nguyen a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. După incidentul extrem de grav, Khanh Thua Nguyen a fost arestat preventiv.

”Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Khanh Thua Nguyen, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Ulterior, vietnamezul Khanh Thua Nguyen (38 de ani) a contestat deja măsura preventivă luată în cazul său.

”Pe 19 martie 2022, în jurul orei 13:30, inculpatul K.T.N. şi persoanele vătămate C.H.T. şi N.V.T. se aflau într-un imobil din municipiul Iaşi, unde erau cazaţi împreună cu mai mulţi conaţionali din Vietnam (angajaţi să lucreze în construcţii). Pe fondul unui conflict spontan şi al stării de ebrietate, inculpatul a intrat în altercaţie cu cele două persoane vătămate. La un moment dat, inculpatul a luat un satâr cu care a lovit persoana vătămată N.V.T. la nivelul capului. Apoi a îndreptat satârul şi spre capul persoanei vătămate C.H.T., care s-a apărat, nimerindu-i mâna stângă”, a declarat Mihaela Apostol, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Khanh Thua Nguyen, prins în noaptea de după atac

La scurt timp după comiterea faptei, Khanh Thua Nguyen a părăsit casa din zona Copou.

”Inculpatul a fost prins în cursul nopţii. Potrivit medicilor legişti, C.H.T. a prezentat o plagă tăiată în regiunea tenară și o fractură de metacarp, iar N.V.T. a suferit un traumatism cranio-cerebral şi facial cu plagă temporală şi frontală stângă, un hematom epicranian, o fractură de bază de craniu, fractură arcadă zigomatic şi orbită stângă”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Acum, în urma acestui scandal ce s-a petrecut într-o vilă din Copou, muncitorul vietnamez a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni, sub acuzația de tentativă de omor.

Adauga un comentariu