Local

Scandal la căminul Decebal din Cantemir! A avut loc o încăierare între o minoră și încă două persoane – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 25 ian. 2021
Încăierare între fete la un cămin din Iași
Încăierare la căminul Decebal din Cantemir

Scandal la căminul Decebal din Cantemir! În seara zilei de luni, 25 ianuarie 2021, a avut loc o încăierare între o minoră și încă două persoane.

La fața locului se află Poliția locală, care a intervenit, ducând-o la secție pe minora recalcitrantă. Toate persoanele implicate au fost amendate, potrivit Legii 61/1991 (modificată 192/2019), pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Multumim autoritatilor pentru legea data anul asta.
    Ne place, ne place, spectacolul facut de d-ra acolo si in alte parti, cat si sticlele sparte pe trotuar si la parcul copiilor de… copiii din caminul ala, toate vandalizarile din cartier.
    Va rog, domnilor politisti, sa duceti fata la Parlamentul care a votat recent Legea antitiganismului cu 244 de voturi „pentru” si unul impotriva, d-ra este o persoana evident extrovertita, cu multe lucruri de spus, ar face treaba fantastica la Parlament, care ar avea ocazia in practica sa ne arate cat de inclusiv este. Puteti sa o duceti si la partidele progresiste, USR si in special Plus, la Ciolos, care de asemenea cred ca ar fi incantate sa isi demonstreze toleranta angajand-o. Vreau sa aud fata vorbind de la tribuna Parlamentului!

  • Parlamentul curaliției mele——apoi s-o ducă și la cococeni să citească promterul în locul lui werner care își educă de vre-o 6 ani elevi

Adauga un comentariu