Cancan ultimă oră

Scandal la Eurovision. Piesa cântată de Cream, Minodora și Diana Bucșa riscă să fie eliminată

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Eurovision. Piesa cântată de Cream Minodora și Diana Bucșa riscă să fie eliminată
Unii dintre fanii Eurovision au cerut descalificarea piesei lui Costi Ioniță, susținând că melodia „România mea"

Un nou scandal se prefigurează la Eurovision, de această dată din cauza piesei lui Costi Ioniță. Fanii concursului internațional de muzică au răbufnit în mediul online și au făcut unele acuzații grave. După finala ce a avut loc sâmbăta seara, internauții au susținut că melodia „România mea”, ar fi, de fapt o reorchestrație după o melodie de acum 10 ani a artistului. Din acest motiv, aceștia cer descalificarea!

Sâmbătă seara, Cream, Minodora și Diana Bucșa au fost în culmea fericirii. Piesa „România mea”, cântată de ele și compusă de Costi Ioniță, s-a calificat în semifinala Eurovision România 2022. Atunci, juriul format din specialiști a hotărât ca melodia să meargă mai departe în concurs. Astfel, se numără printre piesele care au șanse să ne reprezinte țara la Torino.

Scandal la Eurovision din cauza piesei lui Costi Ioniță

Internauții au răbufnit după semifinala Eurovision România 2022. Pe rețelele de socializare, dar și pe grupurile dedicate competiției ar fi apărut dovezi potrivit cărora melodia „România mea” ar fi fost cântată de Costi Ioniță acum 10 ani. Melodia ar fi avut atunci o orchestrație diferită însă, de manea.

Cântărețul ar fi schimbat însă orchestrația și ar fi înscris-o pentru a participa cu ea la Eurovision, anul acesta, în 2022. Potrivit regulamentului TVR, „piesele din concurs trebuie să nu fie lansate comercial şi/sau interpretate public (integral sau parţial) înainte de 1 septembrie 2021″.

Riscă să fie descalificată?

Așadar, acum, internauții au răbufnit în mediul online. Unii dintre fanii Eurovision au cerut descalificarea piesei lui Costi Ioniță, susținând că melodia „România mea” ar fi „cea mai mare fraudă”. De asemenea, pe adresa TVR ar fi fost trimise sesizări cu privire la această melodie.

„Cea mai mare fraudă, România mea, a trecut de juriul specialist, însă încalcă regula precum piesa nu trebuie lansată înainte de 1 septembrie 2021. Această piesă nu ar fi trebuit calificată în semifinale, ci descalificată. Alo, TVR! DESCALIFICARE! Să vină Minodora să zică că nu e adevărat, ci doar ni se pare! Nu uitați că Andra a fost descalificată pentru un refren!”, a scris un internaut pe grupul Eurovision România, de pe Facebook.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu