Titlurile zilei

Scandal la o agenție Raiffeisen Bank din Iași! Un IT-ist acuză că i-a fost blocat contul abuziv, iar când a cerut explicații, a fost agresat de un angajat al băncii: „A dat să vină spre mine, dar l-a oprit colega lui” – FOTO/VIDEO

Publicat: 15 mart. 2024
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Scandal la o agenție Raiffeisen Bank din Iași Un IT-ist acuză că i-a fost blocat contul abuziv iar când a cerut explicații a fost agresat de un angajat al băncii A dat să vină spre mine dar l-a oprit colega lui  FOTOVIDEO
Marți, 12 martie 2024, un scandal de proporții a avut loc la o agenție Raiffeisen Bank din Iași

Marți, 12 martie 2024, un scandal de proporții a avut loc la o agenție Raiffeisen Bank din Iași. Totul a pornit de la un client care susține că i-a fost blocat, în mod abuziv, contul curent, fără a fi anunțat în prealabil.

Alexandru Mihalache: „Cred că se miră de unde am atâția bani”

Alexandru Mihalache susține că în urmă cu circa o lună s-a trezit din neant că i-a fost blocat contul bancar de la Raiffeisen Bank Iași. De atunci, bărbatul a făcut tot felul de demersuri pentru a afla de ce s-a ajuns în această situație. Alexandru Mihalache a solicitat, în nenumărate rânduri, explicații de la Oana Varzariu, directorul agenției, dar aceasta nu a fost niciodată disponibilă pentru o discuție.

„În urmă cu aproximativ o lună, m-am prezentat în agenție, deoarece am constatat în aplicație blocarea contului. Am sunat la centrală și mi-au spus să revin în agenție, că doar aici îmi pot rezolva situația. Și de la București, și de la Iași, răspunsul lor a fost că, la inițiativa băncii, contul meu a fost blocat, dar ăsta nu a fost un răspuns care să mă mulțumească. Mai mult, pachetul de cont pe care l-am avut, cont curent și alte produse bancare, plus diverse depozite, toate au fost închise. Cel mai mult m-a supărat că nu m-au înștiințat în prealabil, deși, conform contractului de servicii dintre părți, aveau calea de a mă anunța în prealabil, fie telefonic, mesaj, e-mail sau pe cale poștală, dar nu au făcut-o.

M-au notificat și la o oră după mi-au închis și contul. Asta s-a întâmplat undeva pe 12 februarie 2024. De acolo a început toată tevatura cu Raiffeisen. Eu aveam un sold disponibil, pe care ei susțin că l-au transferat către un alt cont pe care mi l-am deschis la o altă bancă. Am verificat la banca la care mi-am deschis cont și banii nu au intrat nici acum. Am fost în zile diferite și am solicitat o audiență la doamna director a agenției, dar nu este de găsit. Și astăzi (joi, 14 martie 2024) mi-au spus că nu este, că revine mai târziu, să revin și eu mai târziu”, a declarat Alexandru Mihalache.

Scandal la o agenție Raiffeisen Bank din Iași! Un client susține că a fost agresat de un angajat al băncii

Conflictul dintre Alexandru Mihalache și Raiffeisen Bank Iași a atins apogeul în data de 12 martie 2024, când bărbatul purta o discuție cu o angajată a agenției, timp în care un coleg de-al acesteia, Vlăduț-Iulian Paiu, a intervenit în discuție și a avut o atitudine nepotrivită la adresa clientului.

„Marți am avut un incident cu un angajat al agenției, nu a vrut să-mi dea numele. Eu vorbeam cu colega lui, pentru a-mi oferi diverse justificări. Domnul a intrat în discuție dintr-o dată și mi-a spus că vin prea des, a dat să vină spre mine, dar l-a oprit colega lui. I-a spus să nu mă atingă, dar în șoaptă, ca să nu aud eu. Eu o să mă adresez și instanței. Cred că mi-a fost blocat contul, deoarece lunar fac un rulaj extrem de mare, lucrez în domeniul IT, iar pentru că pachetul de cont curent avea comision 0, ei cred că se miră de unde am atâția bani. Pentru fiecare sumă m-au pus să dau o declarație, am stat jumătate de zi”, a adăugat Alexandru Mihalache.

Vlăduț-Iulian Paiu a explicat ce s-a întâmplat marți, 12 martie 2024.

„Eu nu i-am făcut nimic, nu i-am zis nimic, doar i-am explicat că noi, în agenție, nu purtăm ecusoane, iar dânsul mi-a spus să nu mă bag în seamă”, a explicat Vlăduț-Iulian Paiu.

Reporterii BZI au discutat și cu Oana Varzariu, directorul agenției Raiffeisen Bank din Iași, în care a avut loc scandalul, însă aceasta nu a vrut să ofere declarații privind incidentul petrecut în data de 12 martie 2024.

Comentarii
  • Exista doar doua metode de abordare a bancilor:
    1. Cu ranga. Perfect pentru bancomate.
    2. Cu topotul. Eficient impotriva angajatilor bancilor.

  • Trebuie ocoliți golănii ăștia de Raiffeisen.
    Unui cetățean român care a retras tot salariul de pe card in cash de la bancomat l-au chemat să de-a explicații de ce-a scos toți banii din cont,auzi!
    Aici în România te tratează băncile cu dispreț pentru guvernanții români au făcut legi în favoarea lor.
    Când li se scoală îți blochează contul.
    Valută tată și ținuta acasă în seif după icoană.

  • Poate sunt suspiciuni de venituri ilicite si sunt obligati sa inchida iar daca este o ancheta in desfasurare normal ca nici ei nu stiu nimic. Statul se misca greu. Daca nu e asa, atunci apelati la instanta si cereti daune morale si dobanda pt banii blocati.

  • Oi, să stam puțin să cugetăm ( vorba unor ardeleni deștepți) și să nu aruncăm cu fecalii in banca austriacă. Poate e de vină softul-manul, poate,poate. Mereu există o explicație și nu trebuie să ne inflamăm.
    Ce spunea părintele despre acest obicei;
    Pentru creștinii ortodocși, postul este un mod de viață. Pentru cei născuți într-o familie sau o cultură ortodoxă, a făcut parte din ritmul de viață cu care au crescut.Postul impune evitarea tuturor alimentelor de origine animală, iar unele alimente de origine vegetală, cum ar fi uleiul vegetal, sunt, de asemenea, interzise în unele perioade de post.
    Calendarul religios ortodox include patru perioade de post prelungite înainte de fiecare dintre sărbătorile principale: Postul Mare, care precede Crăciunul, Postul Mare care precede Paștele, Postul Apostolilor, după Rusalii, și cele două săptămâni care preced sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la 15 august.Postul este prescris pentru o perioadă totală de 150 până la 180 de zile pe an. Durata perioadelor de post poate varia de la șapte săptămâni, în cazul Postului Mare, până la o singură zi. În plus, carnea este interzisă pe tot parcursul anului în zilele de miercuri și vineri.

  • Daca vrei sa furi citeva sute de mii spargi o Banca !, daca vrei sa furi sute de milioane …… , deschizi o Banca !, fenomenul asta este doar la inceput pe la noi !, in America sunt deja de ani de zile milioane de cazuri de conturi bancare blocate , conturi bancare sterse , bani disparuti din conturi , bani disparuti intre transferuri bancare !, este un nou tertip bancar de a fura ori imobiliza banii clientilor si daca au sanse ai fac disparuti sau ca in cazul de fata clientul va trebui sa lupte citeva luni de zile bune pina i se face dreptate !, scopul final este ca Banca se poate folosi gratis libera si nestingherita citeva luni de zile sumele de bani blocate pina sa ai returneze clientului

  • Băiețaș, tu ești doar o săgeată folosită de cei care fac bani prin metoda ”accidentul”, era normal să te ia la ochi și nu trebuie să-ți dea explicații în cazuri de astea.

  • Asta e IT-st cum sunt eu popa. Nici nu stie sa vorbeasca. Pe de alta parte, daca te-ai dus la agentia Palas nu rezolvi nimic. Acolo nu au treaba cu nimic. Sunt incuiati rau de tot. Am fost si eu de 2 ori si nu am rezolvat nimic. Am plecat dupa la alta agentie si s-a rezolvat pe loc.

  • Ocoliți aceasta banca, cea mai de kkat banca din sistemul bancar romanesc, nu deschideți conturi la ei ca va fura s au va lăsa fără bani, aceasta banca demult trebuia sa între în faliment,,,,, OCOLITI O

  • Raivarzen că nu i pot spune altfel ecran mai jenantă banca ,salariații nu știu nimic dacă îi întrebi dobinzile îs după cum bate vintul și în total dispreț față de români !

  • De ce nu purtati ecusoane, aveti ceva de ascuns ?
    Peste tot in toate domeniile de activitate chiar si in cel bancar, angajatii poarta ecusoane pentru a sti publicul cu cine au de a face.

  • O bancă mai de ca cat ca raiffesen nu există ! Programele lor de internet banking sut cleioase (trebuie să te scarpimni cu piciorul drept la urechea stângă ), au comisioane mari (aveau ca anul asta văd că le-au anulat sau redus pt că au pierdut clienți) dobânzile pe care le oferă sunt de tot râsul, ei spun ca au comisioane 0 dar prevad taxe de administrare cont etc.
    Ocoliți banca asta de rahat !

  • Si la brd ii la fel… comision administrare cont you brd ..12 lei lunar !….cel mai sigur , banii la saltea si să facem pi ș u pe dobanzile lor !

  • BRD e cea mai nasoala banca din RO. Numai daca scoti cardul din portofel iti ia comision. Am fost la BRD si la Raiffeisen si Raiffeisen e mult mai ok decat BRD.

  • Trebuie verificat dacă nu cumva un angajat ți-a retras banii din cont și s-a folosit de ei.siuatie similara la aceiași banca acum câțiva ani, angajatul se folosea de banii din contul cuiva plecat din țară(10000 euro) S-a aflat abia când clientul și-a verificat contul și a văzut ca nu mai sunt banii

  • 1) Î.T-știi stau cu mămicilie lor până la 50 ani?
    Întreb pt o amică nașpetă care vrea sâ știe dacă să mai aștepte pe un i.t-ist sâ implinească 50 ani sau sâ se însoare cu un vidanjor !

    2) E adevărat că I.T-știi au cucu mic? De aia femeile lor( ăia cate au) își fac rapid rost de un amant🤪

  • Nu mai judecati oamenii după aparențe. Panaramelor! Dacă un om poartă ochelari, asta înseamnă că e „chior”? Ce nație de panarame sunteți! Știți voi după aspectul fizic a unui om ce job are si cu ce se ocupă? Mentalitate pur Romania! Înapoiați mai sunteți unii.

  • Lasam fata lui deoparte, Dar daca esti It-ist, sau altceva, cu bani nu umbli cu sapca aia si nici tricoul din casa nu il porti pe sub camasa.

  • aCEASTA BANCA DE HOMOSEXUALI IMPUTITI SI COARDE PLINE DE PUROI TREBUIE INTERZISA IN rOMANIA!!!!!!! aUSTRIECII CE FAC CE VOR AICI….

  • Banii șanț ai băncii, its ule cu hainele alea pe tine cum vrei sa te trateze ,dacă erai îmbrăcat bine te trata altfel ,

  • Asa se imbracă un IT-ist? 🤣😅🤣😂😂🤣😅😅🤣🤣😂😂🤣😅😅😅🤣😅🤣🤣🤣

    Urgent sa-și angajeze un stilist. Cu 100 lei te imbraci ” nekerman” de la un magazin SH( second hend )😋

    Dacă ar avea o nevastă sau concubină nu ar mai fi imbrăcat asa ” altceva”.Efectiv nu poti sa mergi asa la bancă că te confundă domnișoarele virgine de la ghișeu
    cu cineva care caută ceva să mânânce și gura lui ceva 🤤

    Haine faine pentru IȚ-iști ieșean sunt si la P.P.T sau Dedeman Pașcani 😋🤣😅😋

  • Râu a mai ajuns România in 2024! Ăștia iau interviu si filmează lângă bancomat pe oamenii care retrag bani sau fac alte tranzacții.

Adauga un comentariu