Prima pagină » Actualitate » Scandal mare în familia lui Florin Salam! Sora celebrului manelist, ordin de protecție împotriva fostului soț

Scandal mare în familia lui Florin Salam! Sora celebrului manelist, ordin de protecție împotriva fostului soț

18 mai 2024, 15:00,
BZI.ro, în Actualitate

Scandal în familia celebrului manelist Florin Salam! Sora cântărețului a obținut un ordin de protecție împotriva fostului soț. Bărbatul nu are voie să se apropie, de asemenea, nici de copii!

Momente dificile în familia lui Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Sora lui Florin Salam a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț

Sora artistului a obținut un ordin de protecție împotriva fostului său soț, impunând o distanță de siguranță de peste 200 de metri între ea și agresor.

Mai mult decât atât, acesta trebuie să poarte o brățară de monitorizare, conform declarațiilor avocatului Adrian Cuculis.

Motivul din spatele acestei măsuri? Violența cibernetică, potrivit primelor informații. Sora lui Florin Salam a fost amenințată timp îndelungat de către un fost cumnat, iar acum își cere dreptul la siguranță prin intermediul justiției.

„Ordin de protecție admis pentru sora lui Florin Salam. Fostul soț trebuie să stea departe atât de aceasta cât și de întreaga ei familie și copii la mai mult de 200 de metri, iar agresorul trebuie să poarte brățara. Ordinul a fost emis pentru violența cibernetică pe o perioadă de 8 luni. Executorie”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Florin Salam, probleme cu legea

După cum bine știm cu toții, trei plângeri au fost înaintate împotriva lui Florin Salam de către persoane nemulțumite care susțin că artistul ar fi primit bani pentru a cânta la nunți, dar nu și-ar fi respectat angajamentele.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 18.000 de euro, potrivit stiridiaspora.ro

„La nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înţelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți”, au declarat autoritățile.

Plângerile împotriva lui Florin Salam, înregistrate la Poliția Sectorului 2, sunt datate încă de la începutul anului 2024. Oamenii legii se vor ocupa în continuare de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *