Cancan ultimă oră

Scandal monstru pentru bani în trupa unei cântărețe cunoscute: ”Muzica unește, nu dezbină niciodată”

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cristina Vasiu e una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, iar aceasta se află în industria muzicală de ani buni, însă în anul 2011 a semnat cu o casă de discuri din România pentru a putea să devină un nume așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Cristina Vasiu e în scandal cu băieții din trupă

Vedeta a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, iar în ultima perioadă și-a dorit foarte mult să-și facă o trupă și să meargă altfel la evenimente, cu mulți oameni în spate, instrumentisti, iar show-ul pe care trebuie să-l facă să fie mult mai complex.

Lucrurile însă nu s-au așezat așa cum ar fi trebuit, căci vedeta e acum suparată, după pretențiile pe care băieții din trupa ei le au.

Cântăreața e deranjată de faptul că băieții din trupa sa nu doar că i-au cerut să împartă banii pe care îi primesc la concerte în mod egal, dar vin uneori și nepregătiți la repetiții, astfel că vedeta susține că trupa are pretenții mult prea mari pentru ceea ce oferă ei de fapt. Mai mult de atât, Cristina Vasiu a fost nevoită să amâne și prestația pe care o avea la radio, asta după ce băieții din trupă i-au spus că nu pot ajunge toți în același timp.

”Să vii cu o atitudine greșita într-un band fară o bază solidă, fară muncă, transpirație și devotament, este aproape imposibil să faci performanță în timp, și să rămâi în fața publicului! Sunt un om cu multă rabdare, lucrez de mică printre oameni și cred că cei valoroși, care au rezonat cu mine, mi-au ramas alături! Ceilalți, au plecat, poate in contexte mai bune, dar cu siguranta potrivite caracterului lor!”, a spus Cristina Vasiu.

Vedeta a renunțat astfel la ideea de trupă

După ce și-a dat seama de atitudinea pe care cei din band au avut-o, cântăreața a anunțat pentru Spynews.ro că acum a renunțat la ideea de a avea band, cel puțin pentru final de an, asta până când va găsi oameni potriviți pentru ea și cu care să rezoneze.

Artista susține că nu e un om perfect, dar de fiecare dată când urcă pe scenă vrea să-și facă treaba cât mai bine și vrea să aibă aceleași așteptări și de la oamenii cu care ea lucrează.

”Nu sunt un om perfect, însă profesional vorbind știu să îmi fac treaba foarte bine și în momentul în care lucrăm împreună, am aceleasi așteptări de la oamenii de lînga mine! Din pacate, pentru o perioadă, acum pe final de an, am renunțat la ideea de band, până voi gasi oamenii potriviți acestui proiect, alături de care îmi doresc să onorez evenimentele din 2023! Toată dragostea pentru voi! Muzica unește întotdeauna vibrații pozitive, nu dezbină niciodata!”, a mai zis Cristina Vasiu.

Adauga un comentariu