Local

Scandal uluitor în PSD Iași în prag de alegeri locale 2020. Discuții explozive pe aplicația WhatsApp începute de Maricel Popa. Print screen-ul care a pornit războiul intern din filială- (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 14 sept. 2020
În prag de alegeri locale 2020, Maricel Popa, liderul PSD Iași, se ceartă cu cei din partid pentru lipsa afișelor electorale din județul Iași
Maricel Popa, liderul PSD Iași, nu mai are trecere printre proprii colegi în prag de alegeri locale 2020

Dezastru în prag de alegeri locale 2020 pentru Maricel Popa, liderul PSD Iași. Actualul președinte al CJ Iași nu mai are trecere nici măcar printre primarii formațiunii politice din județul Iași. Popa s-a arătat nemulțumit de faptul că nu are vizibilitate în propriul colegiu electoral, afișele cu figura lui lipsind cu desăvârșire de pe afișajele electorale. O discuție pe aplicația WhatsApp pornită de Maricel Popa a provocat tensiuni majore printre oamenii din partid. „La Comarna, Miroslava, nu este niciun afiș cu mine. De ce? Am să o rog pe soacră-mea să meargă cu capsatorul și afișe să completeze afișajul”, a scris Maricel Popa pe grupul intern de alegeri a PSD Iași

Situație dezastruoasă în prag de alegeri locale 2020 pentru Maricel Popa, liderul PSD Iași. Actualul președinte al Consiliului Județean (CJ) Iași este disperat că nu mai are trecere nici măcar pintre oamenii lui, fie primari, fie staff de campanie. Maricel Popa s-a răstit la propii colegi din campanie și le-a cerut explicații de ce nu are afișe în zona metropolitană. O discuție pe aplicația WhatsApp pornită de Maricel Popa a provocat tensiuni majore printre oamenii din partid, discuție unde șeful PSD le reproșa oamenilor lipsa de implicare în campanie.

„La Comarna, Miroslava, nu este nici un afiș cu mine. De ce? Am să o rog pe soacră-mea să meargă cu capsatorul și afișe să completeze afișajul”, a scris Maricel Popa pe grupul intern de alegeri a PSD Iași pentru localele din 27 septembrie 2020.

Maricel Popa, liderul PSD Iași, nu mai are trecere printre oamenii lui. Scandal uluitor în formațiunea social-democrată

Cu două săptămâni înainte de alegerile din 27 septembrie 2020, Maricel Popa, liderul PSD Iași, a constatat că nu are afișe prin zona metropolitană. Acesta a ajuns să le ceară explicații celor din staff-ul său de campanie pentru că nu are vizibilitate. Și culmea, actualul șef al CJ Iași vorbește tocmai de comunele care se află și în zona sa de influență, în colegiul pe care tocmai el îl coordonează. Astfel, Maricel Popa a ajuns de râsul curcilor, dacă nici măcar în comuna natală nu are afișe cu figura lui. Disperarea lui Maricel Popa a atins cote uriașe, în condițiile în care acesta simte că mai are două săptămâni și va pleca acasă după alegerile locale 2020.

Asfaltare electorală până la ferma proprie în zona comunei natale. Maricel Popa se folosește de banii CJ Iași

Pentru a câștiga ceva capital electoral la alegerile locale 2020, Maricel Popa, liderul PSD Iași, a direcționat banii Consiliului Județean Iași către o lucrare de asfaltare în colegiul pe care-l coordonează. Deși proiectul este unul binevenit, acesta a făcut documentele înainte ca acestea să fie avizate în plenul CJ Iași. Mai mult, a făcut în așa fel, încât lucarea să treacă prin fața fermei sale din satul Măcărești, comuna Prisăcani. Lucrarea a fost contractată de firma Eky Sam SRL, patronată de Ioan Echimov, bun prieten cu Maricel Popa. Este vorba de drumul județean DJ 249 D: intersecție DJ 249 E – Moreni – Prisăcani – Măcărești – Grozești – intersecție DJ 244 F (km 7+660 – 36+329). Proiectul are o valoare de 78,7 milioane lei (peste 16 milioane euro) și va fi împărțit pe mai mulți ani.

Comentarii
  • Care lume buna de la PSD? Mai este asa ceva? PSD si PNL la iasi sunt cam acelasi lucru la Iasi…TRASEISM POLITIC! Daca cineva vrea sa voteze un partid de stanga la Iasi mai are doar o optiune, anume PRO Romania. Aici Iacoban a facut tot posibilul si nu a acceptat pe nimeni de nicaieri. Chiar ar respectul si votul meu pentru asta!

  • Afișele cu Pinochio sunt in inima neagră a alegătorilor.ajunge. Iar iacobanu este el un traseist,la fel cu figura sinistra cu care mai apare prin poze,neamul ăla de polițai comunist împuțit. Partidul de stânga nici nu exista încă. După pandemie,după moartea a zeci de mii de pensionari de sărăcie ( poate sute de mii,la Scumpetea care este deja in piața,la utilități,apa scumpită de PSD local popa maricel,etc.),când milioane de romani vor deveni șomeri,se va naște un partid de stânga adevărat. Va fi jale de hoti și de politicienii trădători. Răbdare ,răbdare.

  • Mai lăsați-mă cu Iacoban și cu acolitii lui.Care a luat muncitori de la universitatea și i-a reparat sediul de partid. Pentru noi, cei de la PPU e un zero tăiat.

Adauga un comentariu