Cancan

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Oana Mareș, departe de final. Ce și-au spus cele două dive

Publicat: 21 iul. 2021
Oana Mares si Bianca Dragusanu
Oana Mares si Bianca Dragusanu si-au declarat razboi

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Oana Mareș continuă. Cele doua dive își transmit una alteia mesaje din ce în ce mai înțepătoare. Acum, cea care a mai pus câteva paie pe foc este Oana Mareș, care-i sugerează divei să „stea locului”.

Dacă înainte Facebook-ul era locul în care Bianca Drăgușanu sau Oana Mares își făceau gândurile publice, acum Instagram-ul a devenit ringul de luptă.

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Oana Mareș

După ce Bianca Drăgușanu a făcut-o cu ou și cu oțet pe fosta vedetă, Oana Mareș a ieșit, din nou la atac, dar de această dată ceva mai subtil. Fosta soție a lui Augustin Viziru a postat o fotografie în care ține sugestiv mâna la ureche, la care a adăugat următorul mesaj: „Ce zici? Scuze, nu se aude nimic aici sus. #stailalocultau”, făcând referire la Bianca Drăgușanu.

Imediat după aceste comentarii, fanii și-au dat seama că este un mesaj cu referire la Bianca Drăgușanu, așa că au început seria comentariilor de susținere:

„Dai o prea mare atenție cui nu trebuie! Life is beautiful! Enjoy it!” ,  „Chiar nu merită să i se dea prea multă atenție. Ar trebui că televiziunile să nu mai promoveze asemenea incultură. Asemenea specii sper să dispară pentru totdeauna din văzul omului! Numai bine! „, sunt doar câteva din mesajele primite de Oana Mareș la această postare.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Oana Mareș

Nemaiputând suporta cuvintele jignitoare și dure pe care le-a avut Oana Mareș la adresa ei, Bianca Drăgușanu a scos la înaintare un ”arsenal” de critici, legându-se de presupusa situație în care fosta vedetă de televiziune ar fi fost ”adunată” de soț din casa amantului.

”Când ești un c***t cu ochi și uită lumea de tine, faci afirmații de r***t ca să ți se vadă și ție ochii. Poate că ar trebui să-ți aduci aminte că tu asta nebăgată în seamă căsătorită fiind, te-a adunat soțul tău de la amant de acasă!

Să-ți fie rușine că deschizi gura și miroși a prostie! O frustrată leșinată și nebăgată în seamă! Din fericire sunt eu cea importantă pentru existența ta “invizibilă” și uite așa c*****l a făcut în afară de ochi și gură! Jet!”, este reacția pe care Bianca Drăgușanu a avut-o la adresa Oanei Mareș.

Bianca Drăgușanu face noi comentarii despre prima sa apariție televizată

În 1999, Bianca Drăgușanu a avut o primă apariție televizată, la emisiunea “Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Vedeta avea doar 16 ani atunci și spera să rămână cu primul bărbat din viața ei pentru tot restul zilelor. Destinul, însă, a dus-o ulterior în brațele altui bărbat.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre perioada în care a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta i-a criticat dur pe cei care au comentat în legătură cu aspectul ei fizic de la vremea respectivă. Nu se rușinează cu trecutul ei și consideră că a evoluat enorm de mult.

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a spus Bianca.

Adauga un comentariu