Cancan ultimă oră

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Afaceristul a răbufnit: „Oare cât o mai duce capul?”

Publicat: 23 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Afaceristul a răbufnit Oare cât o mai duce capul
Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continu

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar procesul de divorț nu s-a finalizat. Fiul de milionar a acuzat-o pe mama copiilor săi că nu i-ar fi permis să plece din țară cu cei doi băieți. Mai mult, artista ar fi apelat la Poliția de Frontieră pentru a-i interzice acestuia să părăsească țara împreună cu copiii lor. Indignat, Gabi Bădălău a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa fostei partenere.

Gabi Bădălău și-a dorit să petreacă cât mai mult timp alături de cei doi băieți ai săi, motiv pentru care a vrut să plece din țară cu ei. În ultimele zile, afaceristul a traversat momente tensionate după ce Claudia Păstrășcanu, mama copiilor săi, ar fi încercat să îl împiedice să plece din țară cu băieții.

Afaceristul a postat un mesaj dur la adresa Claudiei Pătrășcanu

Deși cei doi au declarat în nenumărate rânduri că vor să facă pace de dragul copiiilor, se pare că scandalul este departe de a se termina. Artista nu este de acord ca fostul partener să plece din țară împreună cu cei mici.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au doi copii împreună. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar procesul de divorț nu a fost finalizat. Deși sperau ca lucrurile să revină la normal și să se înțelegă bine de dragul copiilor lor, realitatea este alta.

Cum fiul de milionar avea dreptul să își ia copiii pentru două săptămâni, Claudia Pătrășcanu nu a fost de acord ca acesta să plece din țară cu cei doi băieți. Afaceristul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care explica tot ce s-a întâmplat în ultimele zile. Iubitul Biancăi Drăgușanu susține că mama copiilor lui a încercat să-i strice vacanta plănuită alături de băieții lui.

„Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță…După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.
2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.
3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției
4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a alertat Poliția de Frontieră

Gabi Bădălău a mai spus că fosta parteneră ar fi anunțat Poliția de Frontieră pentru a nu-i permite acestuia să iasă din țară. Cu toate acestea, Bădălău a putut să părăsească România și să plece în vacanță cu copiii. Afaceristul avea o hotărâre judecătorească executorie ce îi permitea acest lucru.

„5. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor. Oare cât mai poate? Oare cât o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri”, a mai zis el..

Adauga un comentariu