Cancan ultimă oră

Scarlett Johansson va deveni mămică pentru a doua oară

Publicat: 07 iul. 2021
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson va deveni mamă pentru a doua oară

Scarlett Johansson va deveni, din nou, mamă! Actriţa în vârstă de 36 de ani va avea primul său copil cu actualul soţ, Colin Jost.

Actriţa mai are o fetiţă Rose Dorothy Dauriac, din fosta căsnicie cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Johansson și Dauriac au divorțat în 2017, după o căsnicie de trei ani. Actrița a mai fost căsătorită și cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.

Scarlett și soțul ei au ținut totul secret, iar sarcina este destul de avansată și urmează să nască „în curând”. „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântaţi/ Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”, a declarat o sursă pentru Pagesix.

Zvonurile privind sarcina actriţei circulă de mai mult timp. Ea a ratat acţiunile programate pentru lansarea viitorului ei film din seria Marvel, Black Widow.

Scarlett Johansson și Colin Jost sunt împreună din 2017

Scarlett Johansson și Colin Jost au fost discreți și în privința căsniciei lor. Cei doi și-au unit destinele în toamna anului trecut, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie și de alte persoane dragi lor.

Scarlett și Colin și-au început relația în anul 2017, deși cuplul se cunoscuse cu mai bine de 10 ani înainte, când actrița a fost invitată să prezinte emisiunea TV Saturday Night Live, în aceeași perioadă în care Colin începuse să scrie scenariul show-ului.Cuplul și-a confirmat relația la Premiile Emmy din 2017, iar în mai 2019, scenaristul a cerut-o pe actriță în căsătorie.

Adauga un comentariu