Local

Scenariu de film! Fiul lui Costel Corduneanu, prins din greșeală cu heroină în pantaloni! Polițiștii căutau în trafic un Seat roșu, dat în urmărire după un jaf!

Publicat: 12 nov. 2019

Fiul cunoscutului interlop Costel Corduneanu a fost ridicat de Poliție. Bărbatul a fost prins având asupra lui heroină. Totul s-a întâmplat la Vaslui, însă cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași. Alex Corduneanu a precizat că avea drogurile pentru consum propriu și nu a vrut să discute cu anchetatorii. Cu toate acestea, el a fost ridicat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”

Se întoarce roata. Până acum câteva zile, dușmanii clanului Corduneanu au tot fost puși la zid de autorități. Acum a venit rândul clanului Corduneanu să dea explicații. La sfârșitul săptămânii trecute, Alex Corduneanu, fiul lui Costel Corduneanu, a fost ridicat de polițiști la intrare în Vaslui. Tânărul a fost prins oarecum din greșeală, nefiind urmărit de polițiști. Cum s-a întâmplat asta? Este simplu. La sfârșitul săptămânii trecute, în Bârlad a fost spart un magazin de tip amanet. Hoții au folosit o mașină roșie, iar pentru ca să ajungă la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ.

Prins din greșeală

La un moment dat, la intrare în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat. În mașină se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Atunci, oamenii legii au făcut verificări și i-au controlat pe cei trei. La unul dintre aceștia, polițștii au găsit cannabis și o râșniță, iar la altul metadonă. La cel de-al treilea, polițiștii au descoperit aproximativ 30 de grame de heroină. Acesta este Alex Corduneanu, fiul lui Costel Corduneanu, șeful clanului. Alex a fost dus la sediul Poliției rutiere din Vaslui, iar mai apoi a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Vaslui.

Internat la „Socola”

Când sunt situații de acest fel, polițiștii colaborează cu polițiști din alte județe. Așa s-a întâmplat și în acest caz. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Iași au fost anunțați și au preluat cazul, sub coordonarea procurorilor DIICOT. Ulterior, Tribunalul Iași a admis propunerile formulate de procurorii DIICOT. Astfel, instanța a dispus arestarea preventivă a lui Alex Corduneanu pentru 30 de zile, pentru acuzația de trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. De remarcat este că, după ce a fost prins, Alex Corduneanu a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.

Ajunge în arest

După ce va fi externat, va ajunge în arestul Poliției. Ulterior, în funcție de decizia judecătorilor, fiul lui Costel Corduneanu ar putea ajunge în penitenciar. De precizat este faptul că membrii clanului Corduneanu au mai fost implicați în scandaluri legate de stupefiante. Acest dosar în care este anchetat Alex Corduneanu este destul de slab, cu toate că heroina este un drog extrem de periculos. Surse din cadrul anchetei au precizat că, în momentul în care a fost ridicat de polițiști, fiul lui Costel s-ar fi aflat sub influența stupefiantelor. El a fost reprezentat de un avocat și nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii. Mai mult decât atât, le-ar fi spus că îi însoțește unde trebuie, dar nu va scoate nicio vorbă.loading...

Comentarii
  • Infractori care nu au muncit o clipă în viața lor si care sunt in libertate datorită faptului că fetița legată cu chiloții la ochi nu si-a făcut datoria și mai e și murdară pe la gură. Penibil.

  • Gunoaiele astea ar fi trebuit aruncate in puscarii si inchise pe viata de multa vreme, dar daca cei care ar trebui sa aplice legea sunt complicii lor, nu avem decat sa ne indignam si cu asta ramanem.

  • ba esti prost..POLITIA DIN VASLUI a stricat un FLAGRANT organizat de PULITIA DIN IASI.bcco…IN IASI NU SE VINDE HEROINA era pentru prima data cand ajungea asa ceva la IASI

  • Cetatean platitor de taxe,si politistii se drogheaza cer taxe de protectie si santajeaza lumea si aia sint mai mari infractori……..etccccccc

  • Scenariu de film cu prosti. Îți imaginezi cum l-au văzut milițienii din VS pe urâtul asta cu fățăul ala spart si cum i au scos heroina de la chiloței ? Mafia nu moare niciodată dar o sa o ia la caca pentru o bila sau o sa faca un 16 si in scurt timp vor mai fi săltați câțiva dealeri de prin oraș , ca doar stie tata lume, nume.

  • Alex conduceau a fost legat tot de un dealer de heroină din Iași i se spune Jidanu asta este un sifonar cu acte pentru ca a.fost înjosit și a plătit taxa de protecție conducerilor acesta a făcut aceasta legătorie IONUT ZIS Jidanu din zimbru e cel mai mare colaborator a politiei din Iași și mai face și el dilareala feriți-vă de Jidanu care este un sifonar cu acte

  • Da de petronel de costel nu-i Cunoaște-ți sifoanele României au fugit direct la garda pisamas pe ei de Cordunenii și dacă a fost jidanu bine le-a făcut cati au legat Cordunenii sute sunt la puscarie din cauza la sifoane erau băieții cu firma acuma sunt și de fapt au fost mereu zdrențe și-au dat femeile la pula bataiar cacatu in gura lor au 40 anii cu ce sa se ocupe dau femeie la puka pupa la gurița și după ISi EAU limbilor in gurița

Adauga un comentariu