Local

Scenariu desprins din filme de groază. Doi frați sunt bănuiți că au omorât un om și au abandonat cadavrul la marginea unui drum. Unul dintre ei are doar 14 ani

Publicat: 04 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scenariu desprins din filme de groază. Doi frați sunt bănuiți că au omorât un om și au abandonat cadavrul la marginea unui drum. Unul dintre ei are doar 14 ani
Doi frați din Iași sunt bănuiți că au omorât un om și l-u abandonat la marginea străzii

Doi frați sunt bănuiți că au omorât un bărbat. Ambii l-ar fi lovit până și-a dat ultima suflare, iar mai apoi l-au lăsat la marginea unui drum. Dacă vor fi găsiți vinovați vor sta ani grei în spatele gratiilor

Scene de coșmar la Iași. Doi frați sunt bănuiți că ar fi omorât un om, iar mai apoi ar fi abandonat cadavrul la marginea unui drum. Ambii au ajuns la Institutul de Psihiatrie „Socola”, unde au rămas internați pentru a fi expertizați de medicii specialiști. Totul avea să se petreacă pe 25 iulie. Un cadavru a fost găsit abandonat la marginea unui drum din Iași.

Marți dimineață, în jurul orei 6, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că la marginea unui drum din Dolhești se află cadavrul unui bărbat. Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical. Medicii nu au putut decât să declare decesul. În zona capului, bărbatul avea o lovitură puternică ce i-a adus, cel mai probabil, moartea. Polițiștii l-au identificat, iar acesta se numea Măcinoi Petru și avea 62 de ani.

„Cercetările sunt în stare incipientă. Victima prezenta urme de violență. S-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale, iar în funcție de rezultatele de la necropsie se va desfășura ancheta în continuare”, declara, atunci, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Ionela Gâmbuță.

Doi frați sunt bănuiți că au omorât un bărbat la Dolhești

Inițial au fost luate în calcul două variante.

„Într-adevăr, a fost găsit un bărbat decedat. Avea 62 de ani și, din ce am înțeles, avea o lovitură la cap. Sunt două variante, fie a fost omorât, fie a fost lovit de o mașină. Era un om necăjit, dar la locul lui… Umbla mereu pe drum, îi mai dădeau oamenii mâncare… Așteptăm să vedem ce se va stabili. Mai multe nu știu”, a spus Petru Butnaru, primarul comunei Dolhești.

Cei doi frați care sunt bănuiți de comiterea crimei au 14 și 20 de ani. Cel mai mare a mai avut probleme cu legea. Surse din cadrul anchetei au precizat faptul că niciunul nu recunoaște că ar fi comis o asemenea faptă, deși ar exista probe împotriva lor. Dacă vor fi găsiți vinovați, cel de 20 de ani ar putea sta ani grei în spatele gratiilor. Nu aceeași soartă va avea însă cel de 14 ani. Fiind minor, acesta va scăpa cu o pedeapsă mică. Cert este că ancheta se desfășoară în continuare.

Ulterior, dacă vor exista suficiente probe împotriva celor doi frați, vor fi trimiși în judecată. În comuna Dolhești s-a instalat panica când s-a aflat că doi frați sunt bănuiți că au omorât un bărbat.

Adauga un comentariu