Actualitate

Scene ca în Vestul Sălbatic într-o localitate din Argeş! Mai mulţi indivizi s-au bătut cu lopeţile chiar în mijlocul străzii

Publicat: 15 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene ca în Vestul Sălbatic într-o localitate din Argeş Mai mulţi indivizi s-au bătut cu lopeţile chiar în mijlocul străzii
Oamenii legii au intervenit pentru a aplana un conflict în județul Argeș

Scene demne de Vestul Sălbatic în localitatea Vlădești din judeţul Argeş. Un conflict dintre două familii s-a lăsat cu o bătaie în toată regula. Vorbim despre că aceştia au ieșit cu lopeţile în mijlocul drumului şi doar oamenii legii care au intervenit în forţă au putut aplana conflictul.

De altfel, poliţiştii au reţinut doi bărbați, iar alte 10 persoane au fost duse la audieri pentru a da cu subsemnatul.

Bătaie ca în Vestul Sălbatic într-o localitate din judeţul Argeş

Conform datelor existente până la această oră, conflictul a izbucnit între două familii domiciliate în localitatea Vlădeşti din judeţul Argeş. Două familii au ajuns la concluzia că totul se rezolvă prin violentă. După ce spiritele s-au încins, cele două familii au ieşit în mijlocul străzii şi s-au bătut cu ce au avut la mână. Vorbim despre lopeți, bâte şi alte obiecte. Poliţiştii au ajuns de urgentă la faţa locului şi au încercat să oprească un probabil măcel. În cele din urmă au ajuns şi mascaţii care au reuşit să oprească bătaie.

În urma conflictului la spital au fost transportaţi de urgentă doi bărbaţi, iar mai multe femei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform datelor preliminare din anchetă, scandalul a pornit după ce un membru dintr-o familie a omorât un câine. Pentru a răzbuna moartea animalului, cealaltă familie a ieșit în mijlocul străzii iar de acolo nu a mai fost mult până la o bătaie generală.

Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi pentru 24 de ore iar alte 10 persoane au fost conduse la audieri pentru a da declaraţii. De altfel, oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate persoanel vinovate şi cauza producerii incidentului. Oamenii legii au rămas în zonă pentru a se asigura că cele două familii nu se vor lua din nou la bătaie.

Adauga un comentariu