Titlurile zilei

Scene de o violență incredibilă la Iași! Un polițist este acuzat că a agresat o femeie. Mărturie șocantă: „Nici animal dacă eram, nu trebuia să mă bată în halul ăsta” – ATENȚIE! FOTO/VIDEO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL

Publicat: 10 aug. 2023
_____ Vizualizări 48 Comentarii
Scene de o violență incredibilă la Iași Un polițist este acuzat că a agresat o femeie. Mărturie șocantă Nici animal dacă eram nu trebuia să mă bată în halul ăsta  ATENȚIE FOTOVIDEO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL
Mihaela Cuțitaru, în vârstă de 40 de ani, mărturisește că a trecut prin cele mai cumplite momente, fiind bătută cu bestialitate

Scene de o violență incredibilă într-o comună din Iași! Un polițist este acuzat că a agresat o femeie, iar mărturiile sale sunt de-a dreptul halucinante. Aceasta se află într-o stare critică, susținând că este traumatizată din cauza bătăilor

Momente de groază în sufletul unei femei din comuna ieșeană Costuleni. Mihaela Cuțitaru, în vârstă de 40 de ani, mărturisește că a trecut prin cele mai cumplite momente, fiind bătută cu bestialitate în seara din data de 3 august 2023. Aceasta susține că autorul scenei este chiar polițistul care a profesat în comună.

Un polițist este acuzat că a agresat o femeie

Mihaela Cuțitaru povestește pas cu pas scena macabră la care a luat parte, aducând niște acuzații grave polițistului Bogdan Zmău.

„Am poze acasă cu fața toată mutilată. Are poliția toate pozele. Eu mi-am retras ieri plângerea de la Răducăneni, fiindcă îmi pare rău ce s-a întâmplat. Eu așa sunt. Dar eu am o traumă, pentru că sunt foarte bătută. Doar cu el mi s-a întâmplat asta. Nu trebuia să-mi facă așa ceva. Eu acum nu pot să mănânc, beau cu paiul. Mă doare tot maxilarul și doi dinți se clatină. Mi-a dat cu pumnul în față. De acolo, de la spital, mi-a dat numai de alea de somn. Acum dorm continuu, mă trezesc numai să beau cafeaua și îndată adorm la loc.

El mi-a zis că i-am dat și eu o palmă, dar am fost inconștientă. Nu pot să fac nimic. M-a rupt cu bătaia. Ia uitați, sunt toată vânătă. Eu nu sunt un animal, ca să mă bată în halul ăsta. A venit aseară aici, însă nici măcar nu s-a interesat de mine. Abia mă dau jos din pat de durere. Nici dacă animal nu eram, nu trebuia să mă bată în halul ăsta. Dacă am greșit cu ceva, trebuia să mă aresteze, nu să-mi dea cu pumnii numai în stomac și cu picioarele peste tot, unde nu se vede.

Era și o polițistă când m-a bătut, dar nu zice nimeni nimic. Eu nu vă mint. Mă doare toată carnea, dar pe mine nu mă crede nimeni. Nu știu ce înseamnă treaba asta, să ajung în halul ăsta”, povestește Mihaela Cuțitaru, femeia care susține că a fost bătută cu bestialitate de un polițist.

Polițiștii au deschis o anchetă

Sătenii spun că și Mihaela ar fi de vină în acest scandal, fiindcă ar fi consumat alcool în acea seară și a fost cea care a inițiat scandalul, însă susțin că nu ar fi trebuit să o lovească cu pumnii și picioarele în stomac și să o târască pe jos.

„Ea așa e, mai miloasă. O să-l ierte până la urmă, poate și ea a fost de vină, și el. Dar nu trebuia să se ajungă aici. Are un caracter mai slab. I-am zis să o ajute, măcar să-i cumpere rețeta. Ea nu mai are nimic, e necăjită, vai de capul ei”, mărturisește o vecină de-a femeii.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un comportament de agresiune pe raza comunei Costuleni, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a dispus verificări cu privire la comportamentul polițistului Bogdan Zmău, aflat în timpul său liber. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu acesta, dar nu a dorit să iasă din postul de poliție din Costuleni, ușa fiind închisă pe interior.

„La data de 03 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Costuleni, are loc un conflict între un bărbat și o femeie. Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul lucrătorului aflat în timpul liber” , a transmis Anca Viîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Rămâne de văzut dacă se va dovedi că polițistul Bogdan Zmău a agresat o femeie din comuna ieșeană Costuleni.

Comentarii
  • Nu este primul politist care lovește o persoană și nu va fi nici ultimul.
    Din păcate,aleg momentul când nu sunt martori sau sunt de față tot de-ai lor și atunci nu-ți vine să mai depui plângere că nu se va putea dovedi nimic.

  • Femeia, are f multe internări la Socola. Cum puneți voi problema, să rezulte că într-adevăr, acrl polițist a bătut pe cineva fără un minim de verificări. În situația in6care, acest polițist nu e vinovat, cine răspunde?

  • De exemplu, cu un Certificat medico-legal, Mikutzule agramat!…
    Si da, Gygy (auzi! „Gygy”!!!… esti din… Thassos?!), cu totii stim ca domnii mili… aaa! tovara… aaa! politisti nu te-ating, la o adica, nici c-o floare! Atunci cand le vine bine!!!…

  • Solutia in aceasta speță de natura civilă e impăcarea. Punct.

    Doamna sa cumpere o cutie de bomboane și să mearga la băiat și să-și ceara scuze!
    Bineînteles ca acele scuze venite din partea doamnei respective trebuiesc sa fie făcute în public, ideal ar fi in mijlocul mulțimii.
    Tot, femeia asta, trebuie sa promita solem ca nu o să mai facă așa ceva niciodată, că a fost doar vina dumneaei și ca totul a fost o rătacire de moment.

    ,,Vorba dulce mult aduce,, Cicerro – filozof italian

  • Nu i normal ce a facut politistul si nu ar trebui iertat. Asta se poate repeta oricand. Putea sa o imobilizeze si sa o duca la socola. Dar nu bați in halul asta o femeie. Si beată dacă era, nu ai voie sa faci asa ceva. Ăla este un animal jegos si ordinar. A profitat ca nu are pe nimeni femeia. Acel ordinar ar trebui scos din poliție!!! Animal ordinar!!!

  • Doamna să meargă la biserica din sat, să plătească 40 zile acatist și să se roage la icoana din sfantul altar, ca Dumnezeu sa-i deie liniste si iertare de păcate.
    E mare blestem ca o femeie să ridice mâna la bărbat, scrie in „Viețile Sfinților părinți de la muntele Atos.”

    Daca aceasta faptă rușinoasă se intâmpla in Evul Mediu, doamna era alungata de sătenii furioși, sau mai rău…era tunsă scurt si primea ca drept pedeapsa : 40 zile post si rugăciune pentru iertarea păcatelor.

    Cu totii suntem oameni și mai greșim. Doamnă dragă, mergeți URGENT la acel bărbat și cereti-vă scuze. Nu așteptați!

    Bărbații sunt iertători, iar daca el vede căință in ochii dvs., mai mult ca sigur acel băiat o sa vă ierte.
    Doamne ajuta si Isus să Vă ierte că ați ridicat mâna la bărbat.

  • Telenovela a la Costuleni…

    Protagoniști,polițistul Zmaul Zmeilor și
    cetățeanca Cuțitaru.
    Nume predestinate…
    Nu tot aceste personaje au apărut și la
    rubrica ,,Bursa Bârfelor” ?
    E frumos la Costuleni,există acțiune,apari și la ziar…

  • De unde știu jurnaliștii că acel polițist a bătut-o ? Fiind în stare de ebrietate și poate epileptică cine știe cum s-a ales cu acele traumatisme. Cică „i-am dat o palmă dar eram în stare de inconștiență” ….
    Dar este prezentată doar varianta ei din poveste, și aia trunchiată și prezentată dintr-o parte, ea nu spune că s-a îmbătat și a făcut scandal și ce a mai făcut. Așa e obiceiul la noi, după ce femeia agresează verbal sau fizic un bărbat, dacă acesta nu riposteză ea și mai tare se manifestă ba, mai mult strigă la el că e impotent că e laș că e nevrednicetc și după ce primește o palmă pt domolirea isteriei, tt că dacă nu ați știut, criza de isterie așa se oprește cu o palmă și asta e metodă cunoscută în medicină – de duș rece nu se poate vorbi, iese afara si strigă în gura mare: m-a bătut ticălosul, monstrul, m-a bătut ca pe un animal pt că n-am vrut să i-o sug…,

  • Acuratețea, realitatea si cursul evenimentelor au fost verificate? Nu! “Oameni” care isi fac articolele pe genunchi din surse neavizate, sa iasa la numar.

  • Da, in Biblie e dat voie bărbatilor sa bată femeile lor sau ale altora care clevetesc sau vorbesc de rău alte persoane.
    Eu nu sunt de acord, dar daca in Biblie scrie…atunci asa rămâne. Respectam traditia.

  • Da flatuleantza cu ce se ocupa?! Munceste? Sau e o diva ? Are vre-o zi de munca la viata dumneaei? Poate o fi culegatoare de folclor mardoiesc de prin comuna……

  • Oamenii din sat spun altceva.
    Cica, cand ajungi in sat imediat pe dreapta, există o casă veche, aproape in ruina, cu gard si copaci la poartă. Mai trebuie să amintesc că aceasta fostă gospodarie a fost deconectată de multă vreme de la e-on, efectiv niciun fir electric nu mai are pe casă.
    Acolo, spun martorii se întampla fenomene paranormale. Fix la miezul nopții, cand orologiul bate ora 00.00 se aprind toate becurile in casa respectivă.
    Repet, nu exista nimeni in acea curte, casa e parasita de mult timp.
    Preotul satului a venit si a făcut slujbe peste slujbe, dar nimic…tot se aprinde lumina la miezul noptii.
    Inclusiv de la mitropolie au venit zilele trecute un sobor de arhierei, toți cu lanțuri de aur la gât, merțane, etc să facă o sfințire, ca cica ar fi duhuri necurate prin ogradă.
    Nicio schimbare! Seara de seară se aprind acele becuri, plus ca de la începutul postului se aud și niște sunete ciudate, ceva care suna a limbă dispărută…gen, bolboroșeli in latină/slavă veche:arrrr…niiiii-arrrrrrr-ni-ha-hooooo…nosferrrrato….🤔

    P.s:Poate cineva de la Directia Culte/Oculte sa vină să investigheze acest caz. Noi, sătenii din Costuleni stăm cu frica in sân, chiar e un fenomen ce ne depășește pe toți locuitorii comunei.

  • Animalul trebuie să știe că, indiferent de statutul femeii, poate fi ultima de pe pământ, prostituată, bețivă etc. NU are voie să o lovească!
    Văd că alte animale vin cu argumente de felul descris mai sus , că merită etc.
    Cum, adică, “merită”?!?
    Dar, tu, misogin, agresor de femei, brută, decizi că asta merită?!? Tu ce meriți?!?

  • Povestea spune că acolo e vorba de un schimb de amante între colegii de serviciu.
    Amantlacurile se-ntampla in ,,lacasul sfânt” numit Postul de Politie,printre petiții,dosare
    penale,pistoale,cătușe…
    Palpitant…

    O fi adevărat?

  • Cutitaru si Zmau, doua nume predestinate. Rezultatul intalnirii este descris in articol.
    Sfat pt politist: invata sa citesti printre randuri. Vezi ca femeia declara ca sta doar in pat, te-a iertat deja, iar tu nu catadicsesti sa treci sa o „impaci”. Norocul tau e ca te place si te asteapta. Sa fii atent cand ii pui perna pe fata, sa nu ii faci si alte vanatai.

  • Doamna Cuțitaru,regretabil ce vi s-a intamplat.Dar să beți 2 sticle de vodca,ca femeie și să vă mai lăudați că faceți urat la băutură?Dar, lasati-va de băut…
    De ce v-ați retras plângerea și va plangeti ulterior că nu mai puteți mânca din cauza bătăii?De ce nu sunteți consecventa?
    Sunteți o femeie frumoasa,dar aveți cam multe tatuaje și cam nereușite,la ce salon de amatori v-ați tatuat?
    D-vstra ați contactat ziarul să vă spuneți povestea? Vă sfătuiesc să mergeți și la ,,Acces direct”,să-i luați locul ,,Vulpiței și lui Viorel”.Pare tare alambicată povestea d-vstra cu domnul polițist,ar putea fi un subiect cu rating mare.Succes!

  • se stie ca ii plac femeile mature daca nu poate prosti vreo minora( asa au vazut vecinii) . poate o fi poftit si la ea . de agresiv stie toata lumea cum e , nu e prima data cand sare cu pumnii pe oameni .

  • Zmeul zmeilor lovește din nou însă aparent cineva îl cam tine în brațe. Oare să fie cineva de pe la parchet de la Raducaneni care îi ține ascuns și dosarul în care l a bătut pe prietenul fetei din osoi când ia prins împreună???? Cat despre faptul că domnul polițist întreținea relații sexuale cu doamna cuțitarul in postul de politie cunoaște toată comunitatea. Oare cine îi ți ne partea de pe la parchet participa la aceste orgii????

  • h ha totu a inceput de cand lucra la osoi , acolo a invatat ce face azi adica se umble dupa toate femeile exceptand faptu ca a luat la rand toate colegele si sotia sefului de post . aia care ia batut prietenu a luato de la 14 ani si na dupa ce la batut pe ala ea tot la el a ajuns , a jucat si ea la 2 capete . pacat ca are mama in invatamant si tata care a lucrat in politie …asa om vai de capu lui

  • Hmmmmm….Ce va mai plac minorele…
    Tocmai ce-am mai citit pe-aici de ,,frumoase povesti de dragoste” între minore și buhai adulți.
    Dar când e vorba de organul statului parca e mai grav…

  • major in fa minor dacă parinții fetelor făceau plangere că un așa zis zmău din politie vine acasa cu fata lor din clasa a 8 a și nu se mândreau că au ginere în poliție poate se schimba soarta . nu e primu și nici ultimul dar dacă oamenii nu fac nimic va fi vai de noi.

  • la „clubul” din raducaneni unde se sparg minorle pe manele o sa gasiti si gaborii ca zmau care racoleaza minore pentru a intretine relatii sexuale . va pot povesti multe dar cu alte ocoazii

  • mihaela vad ca iti place bataia cred ca tu esti aia din osoi care se spune in comentarii ca ti a batut prietenul . uite asa va nenorocesc toti prostii cu bataia ca stati ca desteptele batute pentru un c**** ca asta .

  • Astfel de polițiști are Poliția Raducaneni in subordine?
    Corupți, incompetenti,agresivi,bețivi,cu apetențe la minore?
    Acum vreo 3 ani era unul și dealer de droguri.
    Ce-i in comunele astea arondate?
    Îi tuna și-i aduna…
    De-asta nu are lumea încredere în poliție.
    Din cauza unor astfel de polițiști care-si fac de rușine breasla.Si din cauza unora care-i țin în brațe .
    Bravo celor din interior care-au început să-și demaște colegii care-ncalca legea.
    Poate-asa se mai schimba ceva.

  • Ce pretenții sa avem la polițiști când mai acu vreo câțiva ani domnul sef de la parchet de la Raducaneni era acuzat că făcea sex cu doua minore din Prisacani care una dintre ele era chiar botezată de el…dar având bani și putere a scapat la fel cum va scăpa și polițistul de fata că ei se apără între ei…De asta nu ne ajuta Dumnezeu și e seceta asta

  • Vă întrebați dacă a loviți??? Da ce cioata ia dat de a aruncato cu cracii in sus…dar nu a intervenit nimeni de frica că el e mare polițist!!!

  • Acest polițist este mutat la Postul de Poliție Prisacani?
    Dar cu ce sunt de vina prisacanenii să aibă parte de un polițist cu așa comportament?
    Numai polițiști cu probleme se perinda pe aici…Unul integru chiar nu se găsește?

  • Fraților voi vă dați seama că asta in timpul serviciului are la el armament letal???ar trebui trimis la psiholog și retras armamentul pentru a preveni o tragedie

  • un psiholog nu il poate ajuta cred ca are nevoie de un psihiatru . am asistat la niste iesiri nevoase de parca era nebun .

  • Eu zic s o lăsați mai moale cu aberațiile și toate tâmpeniile astea ca astea sunt știri de 2 lei! Toți ați început acum ca vezi domnule ce face el, sau cu fata din Osoi, eu l am văzut ani la rând la Osoi. A fost o relație serioasă cu fata aceea, el a fost primul ei prieten și e un băiat foarte respectuos, ca s au despărțit și el a făcut o criza de gelozie e alt ceva da voi numai va aflați in treaba și trageți ca musca la cct când e vorba de o știre din asta! El într-adevăr s a cam ajuns da asta nu e treaba nimănui! Când aveți nevoie de ceva, de ce l sunați? Sau de ce va temeți de el? Ca are grade sau ca va tremura chiloți?

  • Ce sa învețe săracul băiat de la șefii lui de-al de Luminița un bețivan de-al de gorie un infractor asta este rezultatul

Adauga un comentariu