National

Scene halucinante în Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată, cu mâinile murdare de sânge, se plimba dezorientată pe stradă

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene halucinante în Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată cu mâinile murdare de sânge se plimba dezorientată pe stradă
O fată aproape dezbrăcată, cu mâinile murdare de sânge, se plimba dezorientată pe stradă

Scene halucinante în această după-amiază pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți oameni mergând dezorientată pe trotuar, transmite Antena 3.

Oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc.

Martori iau sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului.

Tânăra ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene

Polițiștii au încercat să discute cu tânăra, la fel și cadrele medicale. Nu prea au avut cu cine pentru că aceasta ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

Totuși, au aflat că nimeni nu a urmărit-o iar rănile și le-a provocat singură. Totodată polițiștii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 18 ani și ar locui în zona Craica.

Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă totuși la spital, însă fata a refuzat categoric astfel că a ajuns la sediul Poliției pentru audieri.

Un bărbat din Galaţi a fost ucis pentru că a refuzat să dea rest un leu

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. L-a lovit fără milă pe un consătean pentru că refuzase să îi dea rest un leu. Gestul i-a curmat viața victimei.

Bărbatul agresat s-a lovit puternic la cap, în cădere. A fost transportat la spital, dar după trei zile a decedat din cauza leziunilor suferite.

Tribunalul Galați l-a condamnat pe Ionel Buzenche, un bărbat de 52 de ani, la 5 ani de închisoare. Acesta a fost obligat și să îi plătească daune morale de 15.000 de lei unei rude a victimei. Decizia instanței nu este definitivă, scrie adevarul.ro.

Adauga un comentariu