Actualitate

Scene incredibile pe strazile Iasului! Trei minori au amenintat si jefuit un taximetrist! Au fost arestati – FOTO, VIDEO

Publicat: 02 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Politistii ieseni au identificat trei tineri banuiti de talharie calificata si abuz de incredere. Acestia au fost retinuti de politisti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi, sub coordonarea procurorului de caz, au identificat doi tineri si o tanara, banuiti de comiterea infractiunilor de talharie calificata si abuz de incredere. Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca, in noaptea de 21 spre 22 martie, acestia ar fi fost transportati cu un autoturism taxi, pe raza municipiului Iasi, iar cand ar fi ajuns la destinatie, prin exercitarea de acte de violenta asupra taximetristului, i-ar fi sustras acestuia bani. Totodata, tinerii nu ar fi achitat contravaloarea cursei, cauzand un prejudiciu total de aproximativ 150 de lei.

In baza probatoriului administrat in cauza, la data de 1 aprilie a.c., cele trei persoane banuite de comiterea infractiunilor au fost retinute de politisti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introduse in Arestul I.P.J. Iasi. La data de 2 aprilie, tinerii au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale, iar judecatorii au decis ca cei trei tineri sa fie judecati in stare de arest preventiv, astfel, acestia au primit 30 de zile de arest.  Burlacu Florin, 16 ani, Costea Florex 14 ani si Boboc Salomeea 16 ani sunt acuzati de oamenii legii ca ar fi sustras o suma de bani si ca ar fi creat un prejudiciu total de 150 de lei.
 

Adauga un comentariu