Local

Scene uluitoare pe străzile orașului Iași! Sute de manifestanți LGBTQ alături de cetățeni care-i contestă! Jandarmii monitorizează o situație tensionată- GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 05 iun. 2022
_____ Vizualizări 94 Comentarii
Scene uluitoare pe străzile orașului Iași Sute de manifestanți LGBTQ alături de cetățeni care-i contestă Jandarmii monitorizează o situație tensionată- GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Astăzi, 5 iunie 2022, are loc un marș organizat de comunitatea LGBTQ din Iași

Astăzi, 5 iunie 2022, are loc un marș organizat de comunitatea LGBTQ din Iași, pe traseul bulevardul Copou- Casa de Cultură a Studenților- Independenței- Elena Doamna- Palatul Culturii.

UPDATE: Până în prezent o singură persoană a fost preluată de jandarmi.

UPDATE: Mai multe persoane au aruncat cu ouă.

UPDATE: S-au aruncat fumigene pe stradă. Coloana este baricadată de un microbuz de la Jandarmerie.

UPDATE: Persoanele, care nu erau la marș, și se aflau pe partea stângă au fost redirecționate pe partea dreapta.

Ediția de anul trecut s-a lăsat cu un scandal uriaș, după ce manifestanții s-au contrat cu mai multe persoane care au blamat organizarea evenimentului. Și anul acesta, marșul s-a lăsat cu scandal, după ce mai multe persoane s-au adunat la Casa de Cultură a Studenților pentru a-i întâmpina pe cei ai comunității și a le reproșa acest eveniment.

Iată ce îi îndeamnă Arhiepiscopia Iașilor pe ieșeni să facă duminică, 5 iunie 2022

Ziua de duminică, 5 iunie 2022, este una specială pentru familiile creștine. Prin hotărârea nr. 629 din 12 martie 2009 a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, prima duminică de după data de 1 iunie (Ziua Internaţională a Copilului) este consacrată drept Duminica Părinţilor şi Copiilor. Așadar, o zi în care, mai mult decât în celelalte, se cuvine să reflectăm asupra frumuseții familiei binecuvântate de Dumnezeu cu prunci.

„Se ia act cu adâncă durere că, tocmai în acest context, chiar în această zi se organizează în Iași un nou marș al semenilor noștri ce susțin păcatele contra firii, dorite a fi acceptate drept normalitate și promovate în instituții de învățământ și, în general, în spațiul public. Nădăjduim, în duh de pocăință și de rugăciune, că aceștia vor avea puterea lăuntrică de a constata adevărul fundamental, anume că Dumnezeu a creat omul ca bărbat și femeie, cu toate responsabilitățile care decurg de aici.

Reamintim, pe această cale, că toți cei atinși de diferite patimi sau păcate, mai mici sau mai mari, suntem cuprinși în rugăciunile Bisericii, care nu este instanță de judecată, ci Spital duhovnicesc, unde putem veni cu frământări și căutări, dar mai ales cu dorința sinceră de a ne tămădui.

Reluăm, în acest context, și gândurile exprimate anul trecut, pe 1 octombrie 2021, de către ierarhii din Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei care constată, cu multă îngrijorare, „că ne ducem tot mai jos prin subminarea fundamentului familiei, îndreptându-ne cu pași rapizi spre pericolul disoluției. Responsabilitatea nu aparține doar celor cuprinși de această patimă. În viaţa multora dintre noi credința nu este cunoscută, trăită și mărturisită întru totul în adevăr, dragoste și jertfă, așa cum s-ar cuveni să fie. Dumnezeu nu Se află continuu în centrul vieții noastre. Sfânta Scriptură și Sfinții Părinți nu ne mai sunt singurul izvor de inspirație în viața pe care o trăim și în deciziile pe care le luăm. Duhul lumii ne înstrăinează tot mai mult de gândul lui Hristos Cel Răstignit. De aceea, se întâmplă ceea ce se întâmplă”.

Credincioșii sunt îndemnați ca duminică, 5 iunie, să participe la Sfânta Liturghie, să intensifice rugăciunea prin citirea Psaltirii și a Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, pentru ca Dumnezeu să ne izbăvească de multele și diferitele încercări pe care le traversează acum nu doar țara noastră, ci lumea întreagă.
Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!”, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iașilor.

Comentarii
  • Eu am 3 baieti si toti sunt gay. Ce pot face ca tata? Daca asa si-au ales ei, parteneri masculini sa se iubeasca, eu i-am lasat in pace.

    Ma bucur ca primaria ii sprijina, iesenii in general sunt pro-LGBD. E foarte bine, jandarmeria la fel, ii apara si pazeste pe cei gay, e frumos sa vezi sprijin. La fel si Politia e ok cu ei, toata lumea e ok. Am evoluat, sunt in 2022… vesti bune fratilor!

    Pe mine nu ma deranjeaza deloc, n-au decat sa se iubeasca femeie cu femeie si barbat cu barba toata ziua si toata noaptea.

    Bravo Primaria !
    Bravo Jandarmeria
    Bravo PSD, PNL ca ati aprobat acest mars.
    Bravo iesenilor!

    Vrem sa fie ca in EUROPA! Drepturi si fara HATE (ura) intre oameni! BRAVO!!!

  • Sunt oameni! Cu bune, cu rele, dar oameni!
    Egalitatea nu înseamnă uniformitate, pentru ca oamenii nu sunt egali de la natura ….

  • Doua tabere care fac circ. Prima e descendenta a fostilor marxisti care marsaluiau in anii 40-50 in Piata unirii si spuneau ca vor progresism, cealalta e descendenta fostilor camesi verzi care s-au „nascut„ la Iasi si au omorat oameni intelectuali. Primii sunt vocali, pasnici si dezgusta, ceilalti sunt mai periculosi. Societatea nu are nevoie nici de unii, nici de altii. Din pacate, cele doua tabere sunt alimentate de media. Prima e alimentata de internet, influenceri, iar a2a de televiziune (Romania tv) si mai nou si de influencerii aur si pro rusi care au descoperit internetul.

  • pt „Cetatean 59 de ani, nascut in iasi, tata a 3 baieti ”

    Ce puteai sa faci ?? Sa – i aduci ! Sa le faci educatie crestina !
    Ce religie esti ? Sau ce va invata pe voi crestinismul ?
    MULT CIRC pentru niste gunoaie !

  • lesbiene fara educatie fara sa munceasca strica educatia copiilor nostri …..chirica dute dkului cu tot cu bolnavii tai care se ling unu pe altu in dos…….

  • Doamna Aurica, cine v-a suparat asa de tare? Nu va mai puteti desfasura activitatea zilnica din cauza acestor persoane? Ar trebui sa va fie rusine sa va afisati cu un astfel de limbaj pe Internet, cu atat mai mult ca va autointitulati “Doamna”.

  • Dragi cetățeni ai orașului și ai tarii nu uitați ca pe acești dezaxați mintal, hormonal i a încurajat sa se desfășoare, le a dat drepturi, și le a făcut publicitate excesiva partidul USR, sa nu uitați asta la viitoarele alegeri ca altfel,,,,,, vai de fundul vostru

  • Pute rău a rahat in metropola . USR, va duceți de mâna cu ei dacă nu va reorientați . Nu e sta salvarea Românei , cucurul la bătaie .

  • Este demonstrat ca homofobii, dar si in special astia super religiosi au un nivel scazut de inteligenta. Trageti omenirea in jos prin preocuparea voastra de preferintele altor oameni. De ce nu va vedeti de viata voastra de fraieri inapoiati si saraci rupti in gura? Noroc ca nu tin de parerea voastra cei care cu adevarat decid ceva haha

  • Eu cred ca tu ai un coeficient scazut de inteligenta, tu nu realizezi ca intre participanti e plin de fapt de idioti utili (cum i-a botezat Lenin) manati din umbra de bolsevici asa cum era plin de idioti utili manati de bolsevici si acum 100 de ani.
    Stiu ca nu intelegi ce legatura are bolsevismul cu marsul lui peste dar ar trebui sa ai un coeficient ridicat de inteligenta pt. asta.

  • Din contra, teste stiintifice efectuate pe esantioane largi au demonstrat ca heterosexualii au un nivel mai ridicat de inteligenta decat homosexualii. Mai mult, scanarile neuronale a demonstrat ca homofobii au o structura neuronala net superioara. Au o densitate neuronala mai mare si o topologie sinaptica extrem de complexa, care le confera adaptivitate crescuta si nivele inalte de procesare si stocare .

  • Stii ce e demonstrat stiintific, „enteligentule”?
    Faptul ca actele homosexuale provoaca dezgust chiar si la cei spalati pe creier care nu-si mai dau seama.
    Sunt studii publicate pe site-uri guvernamentale americane (nih.gov) in care s-a demonstrat asta prin RMN functional (fMRI) cat si prin teste de saliva in timp real (alpha amylase) ca provoaca dezgust, e o reactie fiziologica naturala.
    Dar media de afara ignora studiile astea pt. ca are de facut propaganda la agenda ocultei scarboase care ii plateste sponsorizarile.

  • Am plecat din Iași in anul 2004, alungat de PDSR și Soros. Trist, am blestemat viermii: Solcanu, Hrebengiuc, Lazescu cu toți golanii lui de la “Monitorul” și mama lor, evreica unguroaica Sandra Pralong și Daniel, limaxul mitropolit. Blestemul s-a dovedit peste ei și peste neamurile lor de țigani hoți și criminali. Nu s-a terminat pedeapsa, urmează plata pentru toți. Curve și golani pe străzile orașului plin de jigodii de tot felul, de paraca au fost trimiși de patriarhul Daniel. Ieșeni, bucurați-va de creaturile, care au fost zămislită de voi. Dacă rămâneam in Iași, cu televiziunea mea, ii desființăm total pe aceste scursuri genetice, pe acest primar dobitoc, poliția și toți trogloditii spațiului moldav. Blestem orașul scârbos și bălos, care se vrea al culturii. Din cer va cădea meteoritul morții peste cele șapte coline. Și nu va veni din “Univers”, nici de la Dumnezeu.Va veni din “Est”. Pana acum nu m-am înșelat in previziunile mele. Cei care citiți acest răspuns, in ultima clipa a vieții voastre, veți realiza grozăvia blestemului.

  • Pentru toți idioții care votează cu usr, ăsta va fi viitorul dacă le dați puterea în mână. Ei nu au nicio treabă cu salvarea României, așa cum se intitulează partidul lor. Treaba lor e promovarea gheilor și a degradării umane în toate aspectele LGBTQ+. Știți ce înseamnă acel Q? Înseamnă queer, cultura queer prin care se încurajează sexul cu copii, pedofilia. Sunt foarte periculoși și dacă vor fi lăsați să se desfășoare și li se vor acorda drepturi copiii noștri vor fi în pericol. Deci data viitoare când mai puneți ștampila de vot pe usr gândiți-vă că îi susțineți pe ăștia care susțin cultura queer și pedofilia.

  • Bai Anonim” infractor infiltrat de Lgbtqvxeop ce esti, cu teoria ta a inteligentei.
    DA o sa fiu rasist cu toti spurcatii care sunt impotriva Lui Dumnezeu.
    Pacea va fi acolo unde se respecta cuvantul Lui Dumnezeu. Nu stii ca asemenea spurcaciuni sunt o uratenie in fata Lui Dumnezeu ?
    Citeste tinere.. Citeste.. Ca maine poimaine ajungi la 80 ani si ai sa iti dai seama la ce ai pus umarul.
    Ehe… ai sa vezi tu mai incolo cand fica ta se va pui cu vara ta.
    Cand fiu tu se va pui cu ginerele tau si vor cere sa aiba copii infiati. Atunci sa te vad eu cum le mai tii tu apararea.
    Oameni bolnavi influentati de occident, de CewingGum si Porn Popcorn american.
    Nu judeca dar ia masuri de insanatosire.

    Propun domnului Primar Chirica sa puna la vot cetatenii cu semnaturi, impotriva desfasurarii acestei vome intitulate „pride, mandria” mandria ce este indreptata impotriva Lui Dumnezeu.

    Sa se supuna la vot cu semnaturi interzicerea acestor scursuri occidentale. Sa nu mai fie Niciodata asemenea reclame la Porn intre femei si Porn intre barbati.

    Faceti mars in Talcioc, pe Camp, in Bazar, pe la Ruginoasa, prin Ferentari.
    Varianta LGWQBTUXZ sau cum se mai cheama o gasiti la Maimute in India, maimutele se puiesc intre ele care si cum apuca. Mai aratati a oameni cand faceti ce fac animalele ?

  • Nu ne intereseaza deloc ce fac ciudatii astia in pat, ne deranjeaza insistenta cu care arata ei ca asa se traieste cu limba in c….adica au o lipsa de bun simt teribila. SUNT SCABROSI.Insa am vazut multi studenti, tineri, adunati si cu steagurile in mana, ma gandesc ca-s platiti cu ora….au iesit in strada pt bani si atat. Oricum, vai de capul lor, parintii habar n-au ce fac copiii lor prin Iasi

  • Vad in poze multe figuri itISTE si bostonieni / vegasluieni.
    Stiu din cartea de biologie ca supapa intens utilizata -ca sa zic asa- pe la spate duce la pierderi de gaze si materii solide. Bietii de ei. Ele in schimb, πzdele, sunt un deliciu. Dupa ce le-o trage un barbat, „familiile” lor sufera mai dihai ca a homalailor. E un bun prilej de amuzament.
    „Parada”? A lipsit Pipilica.

  • Tineri platiti de lgbyqt – umblau seara pe ascuns cu afise sa lipeasca prin scari, ademeneau tinerii sa vina la mars, erau prin Nicolina seara. Unul s a intors cand m a vazut iesind din scara si a fugit.

    Tineri sunt atrasi si platiti de Sefii lor de la Lgbtq sa atraga tineret prin lipiri de afise pe ascuns. Ordinarilor si cacanarilor.

    Sa adunam semnaturi impotriva manifestarii de azi inainte a mizeriilor occidentale. Asta sa fie dorinta cetatenilor din iasi.
    Iar ordinarii din sefia lgqwnbt sa fie arestati.

    E nevoie de Stalin si Lenin. La Gulag este nevoie de sex intre voi. Acolo o sa munciti de o sa va vina sexul la normalitate.

  • Ma bucur ca PSD + PNL si celelalte partide politice frumoase si decente au aprobat acest mars si l-au sustinut trimitand si jandarmeria pentru liniste si pace.

    Asa e normal, vrem normalitate ca in EUROPA! Toti oamenii sunt egali si trebuie sa se iubeasca intre ei indiferent de orientarea secsuala.

    BRAVO ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nu înțeleg nimic despre scopul acestor manifestații; știu că în vechiul regim homosexualitatea era pedepsită cu închisoarea. Cam dură pedeapsă pentru o predispoziție nativă. Dar acum, care sunt nemulțumirile? Ce prevederi legale îngrădesc drepturile oricărei persoane pe criterii de orientare sexuală? Deranjează rezerva oamenilor față de aceste cazuri? Păi, nu cu manifestări anormale, nu cu agresivitatea gestică, nu cu stridența glasului și ținutei câștigi încrederea în esența ta umană! Decența, sobrietatea sunt punți mai sigure spre acceptarea ta ca ființă asemeni oricărei alteia, fără reproșarea unui aspect care ține de intimitatea ta, atâta timp cât este necontagioasă și nu pune pe nimeni și nimic în pericol!

  • Asta e iubire ? bai tembelule, sexul intre masculi e iubire ? Sexul intre femei e iubire ? Cap de sfecla ce esti.
    Asta numesti tu iubire ? Esti in bezna totala, deschide ochii, nu paginile de porno intre homalai si lesbiene.
    Apropo vezi ca sunt caini pe strada care se bulesc intre ei. Pana si catelele fac uneori acele incalecari numai ca nu au cuc. Din privinta asta Cainii si Catelele Nu au judecata. Oamenii au insa cei ca tine se aseamana cu Cainii si cu Catelele. Scopul vostru in viata e sa faceti pacat si sa faceti Sex. O sa vezi tu cap de sfecla mai tarziu ce te va mustra constiinta cu toti lgbtqiuvitii tai iubiti.

  • Am de 26 cm. Angajez lesbiene sa le cumintesc. Nu trebuie sa platiti.

    De asemenea, pentru Homalaii de la marsul de azi, va confectionez o ghilotina pentru cuc. Nu va costa nimic. Sunt curios ce veti face fara CuC. Oare veti mai fi Homo Cucus ?

    Poate pana la urma va combinati intre voi, Homo Cucus cu Lesbi Sugius.

    Scarbelor, prin reclama care o faceti si ademeniti si alti tineri, o sa platiti scump. Acum radeti sub culorile vesele, dar vine vremea cand o sa va ajunga din urma…

  • „Inteligență rară”văd că te întreci pe tine în comentariu..în schimb după ce ți-ai epuizat toate resursele,cunoștințele,ce mai ai tu,rog să elimini din context cuvântul Ruginoasa care înseamnă mult peste cunoașterea ta..

  • Am tras un pârțișor de emoție, milițianule. In Texas mai faci reclame așa mișto ca aia cu puii de la Avicola ? Ai dat bani pe vanity plate pe care scrie PROST. Așa e, numele prostului e scris pe toate gardurile. În rest, tu să fii sănătos, ca de clowni nu ducem lipsă.

  • Da, asta nu este iubire. Am avut ocazia sa fiu o perioada printre ei. Multa gelozie, posesivitate, dispreț, îmbrăcate in foarte multa ura. O ura distrugătoare, feroce. Iar problemele medicale care apar după 30 de ani, sunt…penibile.Sincer, îmi este mila de ei pentru ca nu știu ce nseamna împlinirea în iubirea pura, în gentilete. Mândria lor vine din multe frustrari și chiar din disprețul pe care îl au față de ei insisi.

  • Astăzi la Iași mi s-a confirmat o bănuială mai veche. Adevărații poponari sunt gunoaiele foarte urat mirositoare, din jandarmerie și din politie ( cu t nu cu ț ). Pentru ca scopul înființării lor a fost acela de a sta capră în fața sistemului. V-a găurit dracu’ băi jandarmilor și politistilor în toate găurile posibile. Acum am aflat de ce unii dintre voi aveți gurile alea mari, unora și nările vă sunt mari iar alții și fără dinți în gură. Vă place să fiți poștă, poponari ascunși în uniformele sistemului! Dar Dumnezeu nu doarme niciodată! Atenție la neatenție scursuri ale societății!

  • Niște retardați.,niste înapoiați care tâmpiți s-au născut tâmpiți vor muri. Nu ai ce sa le ceri de la niște țărani. Vacile și boii aia care au aruncat cu ouă,ce ar fi făcut dacă în rândul manifestanților s-ar fi aflat și copiii lor… Ce căcat mănâncă BOR când de sus și până jos este plin de gay… Să-i amintim actualului patriarh că și-a luat la București toți iubiții lui și i.a făcut mari episcopi…

  • Aveti cruci in mana si sunteti uscati de bautura ! Stiu una dintre porunci: sa nu fii desfranat ! Beti de dimineata sfertane de vin la voi in cartier si tineti lectii de moralitate !

  • LGBTQ+= PSD-BALANISCU-PIDOSNICU
    USR se dezice clar de LGBTQ+,cei care promovează paradele PRIDE in consiliul Lical sunt PSD-istii.Balaniscu președinte PSD este un exemplu grăitor.

  • Scârbă de maimuța cu ADN de țigan. Hula de vierme, cu nevasta curva, fost angajat la Tele’M Iași, mănâncă cacat la orice postare a mea. Ești blestemat “editorule” tigan borat. Du-te la oglinda și vezi ca ochii tai sunt galbeni ca la țigani. Nu ți-ar mai muri nici o ruda Bulibașa, pana la agonia ta de vierme strivit de lesbiana căreia ii dai limbi baloase . Marș cacat de sluga pentru texani, ca altceva nu poți fii ! Ai viza boule pt. America ? De ce americanii va refuza ? Sunteți țigani, hoți și curve viermilor din Iași.

  • Hihi, te-a atins la sufletel si te-ai amarat, bai pui de la Avicola si restaurantul Georgeaux. Sa stie lumea adevarul: vine ticuta milogu la restaurantul ala de-i facea reclama, obosit nevoie mare de atata creatie la tv. Si pretinde friptan si spritz. Mokka. Cu cartof pai. Colegu scuipa si isi sufla mucii in crapelnita fraierului, iar bivolul se repede si haleste de pomana ca un militian sadea. Distractie maxima. Acu vad ca se baga in seama tontalaul, la 60 de ani comenteaza la LGBT, i-au largit rozeta in TX si nu i-au dat plata in friptura cu muci. Uaaaahahahaa.

  • Mizerabilii, kkuristii și cretinii ăștia bolnavi să se ducă și sa si-o sugă singuri departe de aceste locuri!!!! Numai niște tttâmpiți pot face și susține astfel de mizerii!!!!

  • Cine ii deranjeaza? Care e scopul marsului ? Au anumite revendicari precise sau e actiune de promovare? Este oare politizata organizarea marsului?

  • Blestemat sa fii limax homo, tu și familia ta de anonimi lași și fără de nume ! Ce ai făcut tu in viața ta de labagiu ? Ai fost și vei rămâne sluga mea și a texanilor in colonia RRomania! Poți cere“Viza” de America, in zadar. Țiganii Lupascu nu o primesc, nici Puscasu, nici Fetcu, nici vreun alt sclav al coloniei in care va duceți la WC in fundul curtii. Blestem mai mare ca acesta nu este, pentru nimeni, curlangiilor, doar pentru viermii fără nume. Hai, marș loazelor ca pute orașul de cufureala voastră analfabeta. PS: Mai dai limbi sandrei Pralong ?

  • Unii de aici aveti nevoie de psihiatru. URGENT. Din pacate, nu e nici o problema in a fi complet dement si a fi in libertate… P.S. Pina la psihiatru, multi aveti nevoie de o lectie de bazele limbii romane si de logica. Daca sint de acord si sustin ascultatorii de manele in dreptul lor de a asculta ce muzica vor, asta nu ma face manelist. Daca sustin veganii in efortul lor de a minca doar vegetale, asta nu inseamna ca nu servesc cu placere carne, oua, lactate. Daca sustin drepturile comunitatii lgbtqxyz+, asta nu ma face defel poponaut.

  • astia se identifica doar cu organele lor sexuale …………………. Bre stati acasa si vedeti -va de treaba, daca bineinteles aveti vrero treaba in afara de aratarea a ce faceti voi cu sexul vostru !!!!!!!!!!!!!!!

  • Aceste parade sunt infectii comandate de grupari ale UE. Cine a autorizat, nu a facut decat sa-si conserve procentul pentru alegeri. Dar sa nu se gandeasca nimeni dintre acestia, ca iesenii vor mai vota prostiile IT-istilor sau balivernele traseistilor politici. Aviz USR, aviz Chirica, Movila si afiliatii dornici de scaune. Tara, Iasul, are nevoie de niste capacitati nu de nulitati.

  • ii impiedica careva sa isi bage organele sexuale pe unde vor ei ???????? Ce fel de manifestare e asta? e promovare ????????? Primaria , nu mai acceptati asemenea scalambaieli de organe sexuale pe strazi !!!!!!!!

  • GabiDumitrescu, nu ne deranjeaza cum / cu cine fac ei sex sau cu ce animale atat timp cat fac acasa la ei. Aici e vorba de altceva. Vor sa fie recunoscuti legal, sa se linga pe strada, sa se casatoreasca, sa infieze copii (pt ca din cacat nu poti face copii). Eu unul nu vreau sa merg pe strada cu fiicamea sa vada asa ceva. Nu sunt religios si chiar sunt impotriva BOR dar tot nu accept asa ceva. Nu este natural, etic, moral. Acusi ies cu pretentii si pedofilii, zoofilii sau mai stiu eu ce natii bolnave si spurcate mai sunt…

  • Gabi Dumitrescu, daca unii se drogheaza in fata scolii in fata copiilor, nu te identifici cu ei nu ? Bineinteles dar ii aprobi sa faca ce vor ei nu ?

    Daca unul bate un om batran pe strada , doar nu esti tu batausul nu ? Sigur, lasa l sa bata nu ? Il poti sustine ca doar nu esti tu batausul ?

    Oare tu nu faci diferenta intre rau si bine ? Amesteci tot nu ? Ce iti pasa, lasa sa infieze mai acus copii, sa vad pe strada doi homalai cu copii, cand va creste mare acel copil care il va trage in pacat si pe el, ii va omora la un moment dat cand isi va da seama ca nu are mama.
    Ce ar fi sa o vezi pe fica ta ca se uita la doi homo erectus care se ling si se bulesc in boscheti ? O lasi sa se uite nu ? Ca doar nu ai nimic cu ei.. incredibil
    Da unii ca tine NU fac diferenta intre un rau si un bine. La Dumnezeu nu merge cu cu amandoua. Deja oamenii merg prea departe, dupa atatia ani si atatea carti si invataturi..
    Stau si ma intreb cum de la anii batranetii toti se caiesc si plang de rahaturile create in viata ?
    Cum de la batranete isi mananca unghiile toti ca nu au facut ce trebuie la vremea cuvenita ?
    Ori mergi drept ori mergi stramb. Nu mai ai motive cu atatea informatii. Cei din vechime mai au motive, noi de acum Nu. Aici e problema.

  • Am plecat din Romania, definitiv. Sunt cetatean canadian, dar cu inima franta de roman (mi-am facut ADN-ul aici, la un laborator cunoscut si scump) si rezultatul este de 100% roman, fara niciun fel de „genetica” amestecata, cu o vechime de peste 45 de mii de ani, singurul din lumea ADN. Am dat aceste date, ca sa puteti intelege ce este in sufletul meu, de roman, care a luptat pentru democratie si libertatea de expresie si a ajuns un naufragiat, fara casa din Romania, fara studioul din Romania. Comunistii ne-au lasat in sapa de lemn. Tata a facut 7 ani si opt lui de inchisoare grea la Salcea, Balta Brailei. „Am urmat” si eu, ca fiu, destinul unui parinte. Vreau sa stiti ca am terminat liceul teoretic, sectia reala cu media 10, inclusiv la BAC, dar nu am fost admis la Facultatea de Drept (1973) pentru ca tatal meu a fost detinut politic. Este oare drept acest destin? Aici, in Canada sun prietenul Guvernatorului Canadei, prim ministrului Canadei, oamenilor de afaceri, mari canadieni, lucrez ca si editor video pentru Crucea Rosie Canadiana, pentru „First Nation”, etc. Sunt primul de pe acest continent care a filmat in HD si a facut primul blu ray. Toate acestea nu pot compensa „EXPULZAREA” mea din Romania de catre Sandra Pralong si PDSR. Nu blestem, nu doresc raul nimanui, dimpotriva, doar povestesc, din cand in cand, oamenilor (si dvs.) ce destin am, de naufragiat (Naufragiatii, 500 pag., semnat Ticu Isari).
    Nu povestesti si cand ai mancat cu muci intre cartofii pai ? Si spritz cu scuipat in el ?

    Și-i măi bon dicât on poi di la avicola ? Duoi poi di la avicola.
    Prostul pulii.

  • Doamne cati inculti va urmaresc site-ul!!! cati dobitoci inculti !!! Eu sunt 100 hetero insa cu ce drept sa ii judec eu pe cei ce simt diferit??? ce drept as avea eu in fata lor?? e fix problema lor si pot sa sa se exprime liber. Mi-e scarba doar de handicapatii mintal care au venit sa ii huduieasca pe cei de la mars’

  • Toata adunatura de gaozari si alte anomalii scabroase ale naturii faceti un marsh pana la curchirica si toti kktzii de consilieri locali care au aprobat panarama asta de defilare a dezaxatilor si trageti-le la cioc si prin toate gaurile pana crapa si ne scutesc de prezenta lor infecta!

  • Ohooo, a început deja campania electorală. Bravos Chirica, ai început bine! Urmează ”Marșul țiganilor din casele naționalizate”, ”Marșul rechinilor imobiliari”, ”Marșul șoferilor alcoolici”, ”Marșul taximetriștilor nesimțiți”, ”Marșul vânzătorilor de țigări din Piața Nicolina”, ”Marșul cerșetorilor din parcări”, ”Marșul speculanților din piețe”, ”Marșul jucătorilor la păcănele”, ”Marșul aruncătorilor de trotinete în Bahlui” ș.a.m.d. Uite așa îți faci voturile. MARȘ la gunoi penalule!!!

  • domnule CHIRICA ce urmeaza sa autorizati in urmatoarele luni, un mars al zoofililor, babofililor si tiganofililor pe care va bazati de votul lor la urmatoarele alegeri;

  • domnule CHIRICA ce urmeaza sa autorizati in urmatoarele luni, un mars al zoofililor, babofililor si tiganofililor pe care va bazati de votul lor la urmatoarele alegeri;

  • Scîrbe nenorocite,să iasă pe timp de noapte pe străzi nu știu mare,că ne vomita și copii pe drum cînd îi vede…

  • Vor fi si marsul boschetarilor schizofrenici mirosind a urina, marsul pirandelor cu gura mare ce ridica fustele, marsul scuipatorilor de seminte pe trotuar si al scuipatorilor de stadion, marsul puradeilor needucati si vandali, toti plini de PRIDE atasat la numele orasului.

  • Nu-i vorba despre ceea ce sunt și ce simt anomaliile astea genetice. Problema este de ce defilează pe străzi în văzul familiilor tradiționale. Prefer să explic personal copiilor mei despre mutanți decât să-i vadă pe la mitinguri în bikini cum se ling. E o chestiune biologică care îți provoacă greață, nu poți privi așa ceva exact cum nu poți mânca lângă unul care vomită.

  • IN sănul Bsericilor ORTODOXE si CATOLICE există mai mulţi homalai,lesbiene si pedofili decât în ASOC LGBT si-n puşcarii pedofili !

  • Si totusi de ce nu isi pastreaza in intimitatea
    lor, preferintele sexuale si iubirile? Nu am nimic cu aceasta comunitate, dar nu inteleg scopul acestor parade. Fiecare e liber sa se iubeasca in intimitatea lor, spatiul lor, casa lor….

  • pt ticu isari
    degeaba blestemi iasul care are peste 60 de biserici si manastiri, blestemele tale vor cadea inapoi pe tine, cuvioasa paraschiva stie ce duh zace in tine deci nimeni nu se asteapta de la tine sa fi un sfint, vei ajunge foarte rau, nu vei avea sfirsit bun crestinesc caci esti uriciune inaintea domnului, de ce te miri ca poponarii au scapat liberi pe strada? nu asta inseamna capitalismul? consum? in olanda e mai frumos in red district? la noi inca nu avem asa ceva si nici nu o sa avem curind, mereu vor fi uscaciuni, ai vazut gradina fara buruieni sau griu fara neghina? cei nou si nu intelegi? de mii de ani exista probleme in societate, iar acesti poponari sint produsele acestei societati sint copiii rominilor care nus bucurosi de necaz, sint pacatele parintilor care au picat pe plozii lor sa aiba asa monstri, vrei sa ai situ astfel de plozi? ce te faceai? ii luai in brate? sau blestemai orasul si originea ta? esti mult mia bolnav decit poponarii

  • pt Maria

    au probleme mentale , de comportament , ei vor sa te traga de maneca ca sa iti arate ce fac ei cu sexul lor …………si au pretentia sa te opresti si sa afirmi ca ai inteles …….. De nu vrei sa ii vezi, se victimizeaza ca nu sunt acceptati …………Dracu pe pamant care vrea sa iti arate ca exista….

  • “Anonimii”, mai cretini decât acest Fetcu, care linge blide și bea “cătina”. Tigane Puscasu, tu l-ai pus sa ma critice ? Nici Răchită pom, nici țiganul om !

  • La chestii de astea iți dai seama cât de tolerant, prefăcut și mincinos este creștinul
    Cred ca mai trebuie :))) mi se pare foarte util pentru societate sa li se expună caracterul

  • Apreciez comentariul care deși e cu o nuanță conservatoare (și e foarte în regulă că e așa), este de bun-simț și argumentat. De aceea vă și răspund. Nu sunt de acord cu desfrâul, indiferent de unde vine. Dar atât timp cât o astfel de adunare este organizată în limitele decenței, care ar fi problema? Nu cred că niște steaguri sunt deranjante. Până la urmă, nici dumneavoastră nu ați fi de acord ca, de exemplu, să nu fiți lăsată să vă manifestați credința pe motiv că o puteți face și în propria locuință. O puteți face oriunde, nu? Doriți să puteți ieși la iarbă verde cu cei dragi – până la urmă i-ați putea invita și la dumneavoastră, dar totuși nu vă interzice nimeni să desfășurați acea întâlnire în altă parte. Libertatea este pentru toți. Iar atunci când nu beneficiezi de absolut nici un drept în calitate de contribuabil, demersul lor e cu atât mai justificat.

  • O secțiune de comentarii plină de analfabeți vocali care vor să își expună cu orice preț părerea despre diverse subiecte, în ciuda faptului că îi împiedică trista incapacitate de a formula o propoziție corectă. Îmi doresc să cred că în orașul în care m-am născut nu predomină această tipologie, care pe deasupra mai e și intolerantă și sare calul cu minciuna strict pentru a-și apăra părerea de doi lei. Ce imagini au văzut cei care spun că acest marș a promovat desfrânarea, că s-au “lins” oamenii între ei, etc.? Am văzut un grup de persoane care au mers prin oraș cu mesaje afișate. Comportamentul animalic s-a văzut, în schimb, pe margine, în tabăra celor care se autointitulează civilizați, demni, pașnici, binevoitori. Femei la vârsta a treia care urlau pe stradă și jigneau alți cetățeni. Ăsta să ne fie nivelul? Cu părere de rău, sunt determinat să părăsesc această țară în viitor, dacă acesta e mediul în care ar trebui să îmi desfășor viața.

Adauga un comentariu