Local

Scheme de ninja în Nicolina! Poliţiştii locali au văzut un bărbat care flutura o sabie. A fost identificat la scurt timp

Publicat: 21 mart. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Scheme de ninja în Nicolina Poliţiştii locali au văzut un bărbat care flutura o sabie. A fost identificat la scurt timp
Incident în municipiul Iași

Astăzi, 21 martie 2023, un bărbat din Iaşi flutura o sabie, în cartierul Nicolina. Poliţiştii locali l-au observat pe camerele de supraveghere şi l-au identificat.

„În această dimineață, în jurul orei 07.25, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Management Trafic Rutier au observat pe camerele de supraveghere amplasate la intersecția sos. Nicolina cu str. Sălciilor un bărbat care avea asupra sa o sabie și o flutură amenințător în zonă publică.

A fost dirijată patrulă de polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții care au identificat persoana în cauză și au întocmit documentele specifice pentru a fi înaintate organelor competente să investigheze situația”, a spus IPJ Iaşi.

Comentarii
  • cineva a comentat pe fb.despre poza celui in cauza, ca avea sabia in mina la poza si ca ar fi pus in pericol pe cineva,se intelege ca poza a fost facuta dupa ce totul era sub control total.

  • Dormiti linistiti la locurile voastre…Pulitia vegheza.Nimic despre distrusii aia de ucraineni care vin zi de zi peste granita si se ocupa cu furturile si talhariele si la sfarsitul zilei fug inapoi.Pupatii mult in kur pe ucraunenii astia ca o sa ajungeti departe.Bine le face Putin dei mai rareste pe marlani..Pentru asria noi nu suntem oameni.Spun despre noi ca suntem capre.Ma pis la infinit de parerea iohannistului si alti trapadusi.Am avut dea face cu cacatii astia..Nui suport.Niste nazisti.Ma jur cu mana pe inima ca in caz de ne cheama la arme fug la rusi.Dezertez.Primul glonte il trag in capatana ,,comandantului,,care pupa in cur amercanii.Nui suport.Sa va luati propaganda si bazele si dispareti dracului din tara noastra.Afara cu voi.Nam vrut in asa zisa unine europeana si nato…Ce democrtie e asta ? Ati cumparat niste tradatori de tara asa zise ,,partide politice,,si va credeti smecheri .Ma pis pe voi..Asculta bine securistule.Ala care urmaristi ,,dusmannii poporului,,si raporteaza ca daca pun mana pe arma daca ma incorporeaza vin peste voi.Nam treaba cu rusii.Am ce am cu voi.Scarnaivilor.Dati pe mana arma si vin spre Bucurestiu ala minunat…Ala,,,european,si ,,euroatlantic,,,sa vedeti ce parere avem desre voi.Sunteti nisti cacati.Distrusi,Abia astept sa ,,luptam,,contra rusilor..Tota munitia o trag in asa zis …casa parlamentului,,si ultimul glonte pentru mine.,Ma sinucid da voi ,,democrati,lui peste nu puneti mana pe mine.Va despretuiesc total si fara margini.Voi..amrericanii,n ati adus nimic bun pentru noi.Spun si o mai repet ,trag pana la ultimul gomt contra assa zizsilor ,,partreneri strsategici…de cascat.Astia stiu sa fure.Am spus si o repet daca pun mana pe aema,Trag in voi satanistilor.Am trait prin doua sisteme si STIU ca voi suneti mult mai periculosi decast rusii..Aia macar comentau mult su proist.Radeam de ei.Voi,astia dupa 89 ne ati vandut can niste sclavi.Rusine.O spun si mai repet …Dami arma pe maini si in loc de rusi macelaresc ciocoii.Nici nu ma uit unde trag.Totul la distrugere.Pacatul asta sa fie al meu,Poate din violenta si distrugere rasare o lume mult mai buna.

  • „iesean”, aveti acces la internet si de la sectia de alienati mintal? Ia-o mai usor, viata e frumoasa, bucura-te !

  • Bai ieseanule, la cat de chinuit scrii in limba romana pari un trol rusesc :)) Sau esti vreun fost comunist infect ce o ducea bine pe timpul lui ceasca torturand lume si acum te macina pe suflet ca v-ati dus pe p**a?Dute dracu la rusii tai infecti care ne-au furat teritorii si ne-au macelarit si furat zeci de ani daca plangi dupa ei iar daca nu suporti traiul asta , iti recomand sa te duci adanc intr-o padure si sa rezolvi problema cu o funie!

  • politia ce face doarme prin masini ??? in tudor vladimirescu in parcare este un tanar de 14 ani tigan care cand nu cerseste injura trecatorii ii scuipa,ii hartuieste ,le zgarie masinile ,am facut sesizare la politie si nimic ….pt ce este platita politia din zona ???

Adauga un comentariu