Din lumea filmului

Scorsese aduce lămuriri cu privire la The Irishman

Publicat: 03 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scorsese aduce lămuriri cu privire la The Irishman
Scorsese aduce lămuriri cu privire la The Irishman

Scorsese aduce lămuriri cu privire la The Irishman. Cea mai recentă producţie a lui Scorsese a generat mai multe discuții în mediul online. Cele mai multe s-au referit la durata să, neobișnuit de mare pentru un lungmetraj.

Regizorul a adus lămuriri într-un interviu recent. Acesta a spus motivul pentru care nu a transformat pelicula într-un serial TV.

Scorsese aduce lămuriri cu privire la The Irishman

„Ai putea spune «Aceasta este o poveste lungă, o poți spune pe parcursul a două sezoane» – am văzut că a menționat cineva lucrul acesta.

Dar eu zic nu, categoric nu. Nici măcar nu m-am gândit la așa ceva. Deoarece scopul acestui film este acea acumulare a detaliilor.

Până la finalul peliculei devii conștient de acest efect cumulativ; poți cuprinde într-o singură vizionare evoluția poveștii, de la început la sfârșit, dacă asta îți dorești.

Un serial este grozav, este minunat, poți dezvolta personaje și linii de acțiune, poți crea lumi. Însă povestea aceasta nu era pentru așa ceva”, a arătat Scorsese.

The Irishman, cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci în distribuție, ține 3 ore și 29 de minute. A debutat pe platforma de streaming Netflix pe 27 noiembrie.

Pentru contribuţia adusă cinematografiei, Martin Scorsese a primit distincţia Kennedy Center Honor, în 2 decembrie 2007, alături de Daiana Ross şi Steve Martin.

Are o stea pentru film, în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Adauga un comentariu