Stiri si curiozitati

Se anunță dezastrul pentru 2023! Predicțiile cumplite făcute de Baba Vanga

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se anunță dezastrul pentru 2023 Predicțiile cumplite făcute de Baba Vanga
Baba Vanga a facut o serie de previziuni aspre pentru anul 2023

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, conform Mirror.

În timp ce mulți vor spera la niște vremuri mai bune, predicțiile lui Baba Vanga sunt sumbre.

Predicțiile cumplite făcute de Baba Vanga în 2023

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot ea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina.

Baba Vanga ar fi susținut că anul următor extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric o perioadă.

Dar acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până acum, prezisă tot de Baba Vanga.

Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023. Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta.

Baba Vanga, previziuni teribile despre Rusia

Cunoscută drept Baba Vanga, aceasta s-a numit la naștere Vanghelia Pandeva Dimitrova, iar după căsătorie a devenit Vanghelia Gușterova. Femeia, care a trăit între anii 1911 și 1996, a fost o prezicătoare oarbă bulgară, care se ocupa cu vindecarea cu plante. Aceasta și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că Baba Vanga posedă abilități paranormale.

Înainte să părăsească această lume, în 1996, Baba Vanga a lăsat mai multe previziuni, unele dintre acestea referindu-se chiar la anul 2022. Mai mult, bătrâna clarvăzătoare spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, cu foamete, dar și război. Încă din 2020, ea a prezis că lumea va fi afectată de pandemie. Și totuși, bătrâna a amintit și de conflictul pornit de Rusia.

“Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, arăta una dintre profețiile bătrânei.

Baba Vanga a fost o mistică, clarvăzătoare și herbalistă bulgară. Oarbă de la o vârstă fragedă, ea susține că atunci când era o copilă, a avut loc o „tornadă”, care ar fi ridicat-o în aer și ar fi aruncat-o într-un câmp din apropiere. A fost găsită după o lungă căutare, iar martorii au descris-o ca fiind foarte speriată. Ochii îi erau acoperiți de nisip și praf și nu a putut să-i deschidă din cauza durerii.

Foarte multă lume crede despre ea că avea puteri paranormale. Baba Vanga a ajuns în centrul atenției după ce a prevăzut tragedia din 11 septembrie, din SUA. Mai mult, ea a prevăzut cu multe detalii scufundarea submarinului rus Kursk. Baba Vanga a murit în 1996, dar predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079, când credea că va avea loc sfârșitul lumii.

Adauga un comentariu