Prima pagină » Actualitate » Se dau două prime anuale de 1.200 de lei! Cine va beneficia de această majorare
Se dau două prime anuale de 1.200 de lei! Cine va beneficia de această majorare

Se dau două prime anuale de 1.200 de lei! Cine va beneficia de această majorare

23 apr. 2024, 10:16,
BZI.ro, în Actualitate

Se dau două prime anuale de 1.200 de lei pentru angajații Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit din România. În plus, în baza noii strategii de dezvoltare a resurselor umane ale companiei se vor acorda beneficii extrasalariale precum tichete de masă și bani pentru transport.

Se dau două prime anuale de 1.200 de lei!

Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit din România, și-a anunțat o nouă strategie de dezvoltare a resurselor umane. Se are în vedere ajustarea salariilor și extinderea echipei la nivel național. Astfel, se dorește consolidarea poziția ca angajator competitiv pe piața românească, în special prin remunerarea corectă la toate nivelurile.

Pe lângă salarii, Hornbach oferă beneficii precum tichete de masă, sprijin pentru transport, prime anuale și de performanță. Compania promovează o cultură organizațională centrată pe comunicare deschisă și feedback continuu, și oferă programe de formare specializată pentru dezvoltarea profesională a angajaților.

În prezent, Hornbach România are peste 1.200 de angajați, dintre care aproximativ 91% activează în magazine și 9% la sediul central.

Retailerul a reușit să construiască o structură solidă. Echipa este caracterizată de o diversitate echilibrată, cu o proporție aproape egală între bărbați și femei (52% bărbați, 48% femei) și o medie de vârstă de 39 de ani. Mai mult de 21% dintre angajați au o vechime în companie de peste 10 ani, iar alți 21% au între 5 și 10 ani de experiență, în timp ce 58% au o experiență de sub 5 ani în cadrul companiei.

Noi strategii de recrutare

Mihaela Boghiu, directorul de Resurse Umane al Hornbach România, a subliniat că dinamica pieței forței de muncă a determinat nevoia unei abordări mai strategice în recrutare și retenție.

„Piața forței de muncă a fost foarte dinamică în ultimii ani, pe toate segmentele, nu doar în retail. Ne confruntăm cu provocări semnificative pe piața muncii, printre care se numără implicarea simultană a candidaților în mai multe procese de recrutare și lipsa răbdării din partea acestora. În plus, deficitul de specialiști accentuează aceste dificultăți, determinând nevoia unei abordări mai strategice în recrutare”, a declarat Mihaela Boghiu.

Compania oferă un pachet motivațional, cu un salariu de start de la 3.100 lei net pentru posturile de lucrător comercial și casier, completat de o serie de beneficii extinse.

„Salariul de bază începând de la 3.100 lei net reprezintă doar punctul de plecare într-o carieră la Hornbach, cu o structură salarială flexibilă, ce ia în considerare calificările, experiența și condițiile specifice de muncă ale fiecărui angajat. Această abordare asigură că nimeni nu rămâne ancorat într-un nivel salarial inițial, ci are perspective clare de creștere. Anual, realizăm un proces de evaluare a performanțelor și potențialului, în urma căruia se analizează ajustarea salariilor, în funcție de performanța individuală și succesul companiei. Acest mecanism de evaluare periodică nu doar că reflectă aprecierea noastră față de contribuția fiecărui membru al echipei, dar și angajamentul nostru de a împărtăși succesul companiei cu angajații noștri”, a mai spus Mihaela Boghiu.

Astfel, se dau două prime anuale de 1.200 de lei pentru angajații Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *