BZI LIVE

LIVE VIDEO – Se desfășoară totul conform graficului în cazul serviciului public de termoficare? Alin Aivănoaei, director general Termo-Service SA, aduce lămuriri la BZI LIVE consumatorilor racordați – FOTO

Publicat: 17 oct. 2021

Luni, 18 octombrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Alin Aivănoaei, director general Termo-Service SA, pentru a discuta despre graficul serviciului public de termoficare.
În dialog cu moderatoarea Roxana Caraiman, directorul rețelei va oferi detalii privind portofoliul de clienți și de agenți economici.
De asemenea, în cadrul emisiunii urmăritorii pot afla dacă, din punct de vedere al funcționarii, sunt pregătite toate elementele pentru a susține intervenții în această iarnă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Comentarii
  • Dle primar chirica locuiesc pe strada bistrita 6 bloc a aceasta firma a acceptat ca seful de scara marele alb sa isi faca la parter balcon pe spatiul comun fara acordul vecinilor ,si.a facut gradina proprie pe care a inchiso de 10 m patrati pe spatiul comun, in bloc in fata usii si.a facut separeu inchis tot pe spatiu comun fara acordu nostru ,noi platim impozit anual pt spatiul pe care l.a ocupat el abuziv ,parcarea din spatele blocului a2 ,a3 a4 este ocupata de o familie cu 3 masinii si altu nu are loc de parcare ,e normal unde e dreptatea ?de ce a anulat instalatia de incalzire de la subsol comuna fara acordul nostru ? De ce nu rezolvati aceste probleme? Se iese pe iesirea de incendiu se tranteste usa de 6 vecini care folosrsc aceasta iesire sau pus 3 neoane ce stau aprinse tot timpu ,noi de ce platim curentu daca nu folosim aceasta iesire de incendiu ??

  • Termoserviss iasi functioneaza ilegal in detrimentul iesenilor ,au cele mai mari taxe si cele mai proaste servicii din iasi ,nu recomand ,fugiti cat mai repede de acesti escroci

  • Cine poate oase roade cinw plateste datoriile fostului cet …cei din iasi ,platiti oilor ,va meritati soarta oi cu diplome ,stati in case

  • Cand va afla iesenii cat si ce au furat francezii de la dalkia ,terenuri ,cladiri ,mii si mii de euro platiti de catre primar pt prostia lui din taxele si impozitele noastre, vor plati generatii intregi pentru acest primar .

  • ,,Director general ,,cu cazier ,generalu asta ismana trebuia sa putrezeasca in puscarie la cati ieseni si pensionari a inselat dar lumea e cum e si uita repede dar nu iarta .

  • Toți cei care bateți campii și mâncați kkt sunteți cei care nu va plătiți consumurile și suferă cei buni platnici. După ce terminați de mâncat porția zilnica sa știți ca veți găsi suplimentar și gratis la apavital. Sunt stocuri destule .

Adauga un comentariu