Sport

Se destramă Craiova? Și Mirko Pigliacelli ar putea pleca: „Sunt foarte multe chestiuni la mijloc”

Publicat: 24 mart. 2020

CS Universitatea Craiova l-a pierdut pe fundașul Ivan Martic, care și-a reziliat contractul, și ar putea rămâne și fără portarul italian Mirko Pigliacelli (26 de ani), deși acesta mai are doi ani contract cu oltenii. Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, a vorbit cu fanii pe contul de Facebook. Potrivit fostului fotbalist, Mirko Pigliacelli ar putea pleca la vară.

„Nu știu dacă rămâne Piglia (n.r. Mirko Pigliacelli) la Craiova. Depinde foarte, foarte mult de Cornel Papură și de Robert (n.r.- Robert Tufiși), antrenorul cu portarii. Sunt foarte multe chestiuni la mijloc. Știu că foarte mulți dintre voi îl iubiți pe Pigliacelli, dar viitorul lui la Craiova nu depinde nici de voi, dar nici de mine”, a declarat Craioveanu.

Mirko Pigliacelli a venit la Craiova în iulie 2018, sub formă de împrumut. După 6 luni a fost cumpărat definitiv de olteni, pentru 300.000 de euro. În acest sezon a jucat 29 de meciuri.
1.300.000 de euro este cota lui Mirko Piglacelli, potrivit transfermarkt

Mirko Pigliacelli a fost în conflict cu Victor Pițurcă

Portarul italian a fost aproape să plece de la Craiova și-n mandatul lui Victor Pițurcă. Mirko a intrat în conflict cu antrenorul și a fost trimis la echipa a doua. Ulterior, după aducerea lui Papură, a revenit în poartăloading...

Adauga un comentariu