Economic Local

Se fac angajări la Primăria Cristești! Se caută consilieri

Publicat: 09 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se fac angajări la Primăria Cristești Se caută consilieri

În perioada următoare, pe data de 24 octombrie, Primăria comunei Cristești organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional asistent financiar, birou contabilitate, din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Dosarele de înscriere pot fi depuse în termen de 20 de zile de la afișarea anunțului, adică de la finaul lunii trecute.

EXCLUSIV! Marlania secolului la singurul hotel de cinci stele din Iasi! Peste noapte a devenit o simpla spelunca! Este incredibil ce au patit doi tineri

„Condiții de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice, vechimea în specialitatea studiilor de minimum 1 an. Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare, la secțiunea special creată în acest scop”, se arată în anunțul publicat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

 

 

Adauga un comentariu