Cancan ultimă oră

Se lasă cu scandal la „Bravo, ai stil!”? Nicoleta Dragne şi fostul soț al Mădălinei Pamfile, din nou împreună

Publicat: 27 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se lasă cu scandal la Bravo ai stil Nicoleta Dragne şi fostul soț al Mădălinei Pamfile din nou împreună
Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne şi tatăl băieţelului său s-au împăcat. Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” şi Bruno Vlad au reuşit să lase neînţelegerile în trecut, iar acum sunt din nou fericiţi împreună. Blondina a vorbit în cadrul unui interviu recent despre perioada în care au stat despărţiţi, dar şi despre Mădălina Pamfile, fosta soţie a actualui său partener.

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Dragne anunţa într-o emisiune TV faptul că ea şi tatăl copilului său s-au despărţit. Nefericitul moment s-a petrecut chiar la scurt timp după ce blondina l-a născut pe micuţul Vladimir. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” a declarat la acea vreme că nu s-au mai înţeles, iar mai tot timpul aveau opinii diferite.

„O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite”, a declarat Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! potrivit wowbiz.ro.

Destinul însă a fost de partea lor, iar recent a avut loc o împăcare între aceştia. În cadrul unui interviu recent, blondina a vorbit şi despre fosta parteneră a iubitului său, Mădălina Pamfile.

„L-am cunoscut la 3 ani de la divorțul de Mădălina Pamfile”

Nicoleta Dragne a explicat faptul că nu o cunoaște pe colega sa de emisiune în afara competiţiei și că nu crede că între el ar putea exista tensiuni din cauza trecutului. Mai mult, blondina a dezvăluit că l-ar fi cunoscut pe Bruno Vlad după ce el îşi încheiase socotelile în fosta relaţie.

„Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.

L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine”, a mai transmis ea.

Adauga un comentariu