Sport

Se naște un nou gigant în fotbalul internațional! Luka Modric, Aguero și Cavani, primele transferuri: „Vrem titlul din primul an”

Publicat: 05 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se naște un nou gigant în fotbalul internațional Luka Modric Aguero și Cavani primele transferuri Vrem titlul din primul an

David Beckham vrea să îi transfere pe mijlocașul Luka Modric și pe atacantul Edinson Cavani la clubul pe care îl patronează, Inter Miami, anunță Marca.
Modric, Cavani și Aguero sunt primele transferuri de top încercate de Beckham la Miami.

Potrivit cotidianului spaniol, David Beckham va încerca să profite de faptul că atât croatul Luka Modric, cât și uruguayanul Edinson Cavani vor deveni liberi de contract la finalul sezonului și să îi transfere la Miami. Lui Modric, fostul deținător al Balonului de Aur, Beckham vrea să îi dubleze salariul pe care îl încasează în prezent la Real Madrid. În plus, Beckham este interesat și de atacantul argentinian Sergio Aguero, fotbalist care mai are însă contract cu Manchester City până în 2021.

„Ambiția noastră este să câștigăm campionatul încă din primul an, în cel de-al doilea fiind chiar obligatoriu”, a declarat antrenorul echipei Inter Miami, David Alonso.

Inter Miami debutează în martie în MLS

Echipa lui David Beckham va debuta în MLS în martie, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion.
Orașul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 și 2021 pe stadionul Lockhart, cu o capacitate de 18.000 de locuri.
David Beckham și ceilalți acționari ai clubului vor finanța între timp construcția unui nou stadion, Miami Freedom Park, în apropierea aeroportului din Miami. Lockhart Stadium va fi folosit după trecerea pe noua arenă ca bază de pregătire.

Adauga un comentariu