Bursa Barfelor

Se pregătesc cele mai mari schimbări din spital

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Se pregătesc cele mai mari schimbări din spital

Babele vă mai povestesc câteva chestiuni și despre lumea medicoasă. Cică, Cretinuța Netrofana, de la spetalul cefeu, schimbă toți șefii. Netrofana vrea să-și pună prietenii pe funcții. Este cumva inconștientă. Oamenii pe care vrea să-i pună la conducere nu știu să țină un stetoscop în mână, cum s-ar spune, d-apăi să fie șefi de secțiune. De, la ce să te aștepți de la Netrofana? Ea e învățată ca în pulitică: ajungi la putere, schimbi tot, nu contează dacă este bine sau nu…

Comentarii
  • Ha,ha,ha …. neghioaba asta e cretina rău. O să-și prindă urechile în proprii muci cat de curând,după ce susținătorul ei Balaniscu se va face de kaka la alegeri unde face figurație.

  • Ce față de borfetă bătrână are parașuta? O să votăm PSD când va zbura porku.Kakatul ăsta de balașnicu e o jagardea care șpăguieste tot.Zbârcitura i-a dat 25000 de koko sa țină dosarul blocat la MT refuzând sa fie trecuta pe ordinea de zi validarea concursului dar sa fie și pusa in zona eligibila pe lista de consilieri. Balasnicu trebuie deferit justitiei pentru trafic de influență și abuz de putere.

Adauga un comentariu