Local

Se schimbă ordinea la nivel mondial? Ce soartă vor avea șefii statelor divulgă Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE – VIDEO

Publicat: 24 nov. 2022
Se schimbă ordinea la nivel mondial Ce soartă vor avea șefii statelor divulgă Maria Ghiorghiu la BZI LIVE - VIDEO
De această dată, Maria Ghiorghiu a venit cu noi previziuni despre cum se va schimba ordinea la nivel mondial.

Maria Ghiorghiu a discutat, în emisiunea BZI LIVE, despre schimbarea ordinii la nivel mondial. Clarvăzătoarea a divulgat ce soartă vor avea șefii statelor și cum va funcționa lumea în următorii ani.

De această dată, Maria Ghiorghiu a venit cu noi previziuni despre cum se va schimba ordinea la nivel mondial. De curând, i s-a arătat cum șefii statelor vor pleca de la conducere, urmând ca schimbări importante să se producă pe tot globul. Iată când va veni noua globalizare și ce schimbări vor avea loc la nivelul întregii lumi.

Se schimbă ordinea la nivel mondial? Maria Ghiorghiu: „Șefii statelor vor pleca unul câte unul”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că șefii statelor vor pleca de la conducere unul câte unul, potrivit unui glas, pe care l-a auzit recent. Urmează se se implementeze o nouă globalizare, constituită dintr-un guvern creat la nivel mondial. Șefii acelui guvern vor da ordine în fiecare țară și vor stabili nivelul salariilor și pensiilor fiecărui stat.

„La șase și jumătate auzeam un glas care spunea: „Șefii statelor vor pleca unul câte unul. A venit mondialul peste noi, a venit legea mondială.” Aici dădea și nume, dar eu nu mi-am permis să dau nume, pentru că nu vreau să lezez autoritatea cuiva. Cam toți erau la rând care plecau, în frunte cu al nostru. Deci așa a fost mesajul și spunea că a venit legea mondială peste noi. Eu de mult am scris că vine o nouă globalizare, că se va forma un nou guvern, dar va fi la nivel mondial și șefii acelui guvern mondial vor da ordine în fiecare țară, ce și cum să facă, cum să trăiască, ce salarii, ce pensii, deci asta ne așteaptă.”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

În ciuda noii ordini mondiale care ne așteaptă, clarvăzătoarea spune că foarte important este să avem pace și liniște și să ne lăsăm soarta în mâinile lui Dumnezeu. Vestea bună este că noua globalizare nu va avea loc instant, ci se va desfășura fie peste un an, fie peste doi, fie peste trei.

„Măcar să avem parte de pace și liniște sufletească și pe urmă ce-o vrea Dumnezeu. Iarăși ne gândim, chiar dacă a spus că vine legea mondială peste noi, mă gândesc că asta nu înseamnă că imediat se întâmplă. Poate să treacă un an, doi, trei. Dar asta se preconizează la nivel mondial. Să avem un singur guvern mondial și de acolo să plece toate ordinele. Și atunci ce rol mai au șefii statelor? Știu eu, premierii, președinții, dacă de acolo se comandă totul.”, a adăugat prezicătoarea.

Maria Ghiorghiu: „Nu știu când se va întâmpla”

Maria Ghiorghiu a adăugat că nu se știe când se va implementa noua ordine mondială. Dorind să ilustreze că glasul nu menționează nici măcar anul, aceasta a amintit de o previziune făcută în anul 2014, când Duhul Sfânt i-a transmis că Rusia va invada Ucraina.

„Ca de fiecare dată, niciodată nu mi se spune nici măcar anul. Și de ce spun că nu știu când se va întâmpla? Chiar m-am uitat în urmă pe blog și vedeam în 2014 că scriam că Rusia va invada Ucraina. Deci eu nu mai știam de acest articol și am rămas pur și simplu uimită. Și Rusia, uite, după câți ani a invadat Ucraina, după opt ani. De la mine am scris, de la Duhul Sfânt.”, a mai spus Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.
Comentarii
Adauga un comentariu