Actualitate

Seara Franțuzească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show LUNI 13 iulie 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 13 iul. 2020

În ajun de Ziua Națională a Franței, sărbătorește alături de Mamma Mia Restaurant & Catering la Seara Franțuzească. Cheamă toți prietenii într-o călătorie culinară unică! Se vor pregăti în lumina caldă a apusului de soare, cu voie bună și muzică tradițională, preparate specifice bucătăriei franțuzești: Tocăniță Franțuzească de Văcuță, Deliciu Franțuzesc gătite cu spor și drag de către Chef Camelia, Chef Nicu și Chef Toma – LIVE Cooking Show. Bucătarii Mamma Mia le vor prepara la fața locului, proaspete și delicioase! Clienții vor putea servi Kir Pettilant și vinuri Cuvee Special: alb sec, roze sec și roșu sec. Vom așterne povești cu vinuri franțuzești, vom discuta despre Franța și ale ei vedete gastronomice.

“Săptămâna începe cu cântec și voie bună pentru toți ieșenii! Așa vrem să fie în fiecare luni seară la Mamma Mia. Cu preparate NOI și servire impecabilă, vă așteptăm cu drag la Serile Tematice dedicate gastronomiei internaționale.“

Dacă dorești nu doar un eveniment culinar în sine, ci o întreagă experiență, vino și redescoperă Franța la Mamma Mia!

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642

Încântă-ți toate simțurile la un eveniment de LIVE Cooking Show LUNI, 13 iulie între orele 18:00-21:00 la SEARA FRANȚUZEASCĂ – Terasa Gulliver #MammaMia.

Adauga un comentariu