Actualitate

Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu: „Băi, români, veţi îngheţa la iarnă de frig. Pe Virgil Popescu nimeni nu-l schimbă” – VIDEO

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Secretarul general al APP Codrin Ştefănescu Băi români veţi îngheţa la iarnă de frig. Pe Virgil Popescu nimeni nu-l schimbă - VIDEO
Iarna care va veni va fi una groaznică pentru români, anunță Codrin Ștefănescu

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a transmis astăzi, 6 septembrie 2022, în cadrul unei noi ediții BZI LIVE de maximum interes, faptul că românii vor îngheța de frig la iarnă deoarece nu vor avea bani să plătească facturile la utilități.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a afirmat cu tristețe că absolut nimeni nu-l va schimba din funcție de Virgil Popescu, ministrul Energiei. Din această cauză, cetățenii acestui popor vor suferi enorm în perioada imediat următoare.

Codrin Ștefănescu afirmă că românii vor îngheța de frig la iarnă

Politicianul român Codrin Ștefănescu a menționat că deși actuala clasă politică susține că România nu va duce lipsă de gaze naturale și curent electric, românul va îngheța de frig în propriile case, la iarnă. Totul din cauza prețurilor enorm de mari la tot ce înseamnă facturi, medicamente, alimente, etc.

„Este o mizerie, este un alt pumn primit. Ne anunţi că plafonezi preţurile. Se întâlnesc ăștia peste tot şi au venit cu un fâs. Îţi reduc plata la factura, dar doar dacă consumi atât. Inclusiv cei care aveau reducerea s-a epuizat. Dacă vreţi să nu plătiţi, nu consumaţi, nu daţi drumul la gaz. Mai puneţi 2 – 3 haine pe voi. Guvernul vrea să omoare românii, nu companiile străine. Nu începi cu artificii, că e clar că vrei să constitui o reglementare dată de Comisia Europeană care este împotriva poporului tău. Avem de toate, petrol, gaz, aluminiu, aur, sare, zinc, tot ce ne trebuie. Am fost exportatori de orice. Ei vin cu aberaţii, dar eu vă zic, băi, români, veți îngheța la iarnă de frig în case din cauza lor”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu: „Pe Virgil Popescu nimeni nu-l schimbă”

Secretarul general al APP a transmis în cadrul emisiunii BZI LIVE faptul că din păcate până în anul 2024 nu se pot rezolva problemele, mai ales că ministrul Virgil Popescu nu va fi schimbat din functie. Acesta are un plan bine stabilit, cel de distrugere al României.

„Va fi simplu. Peste 1 ani şi 4 luni, lumea va alege. Va merge lumea cu un român loial care se ocupă de comunitate sau de un primar care a cheltuit aiurea? La sfârşitul ăsteia, în fiecare judeţ avem un grup de avocaţi care va reprezenta gratis orice pensionar care poate risca să fie evacat din casa pentru că nu şi-a putut plăti factura. De asemenea şi pentru scoaterea la licitaţie a imobilelor. La preţuri nu avem ce face, îmi pare rău. La Iaşi vom anunţa nouă echipă de coordonare. Avem avocaţi şi la Iaşi, dar nu îndeajuns. Ei fac acţiunile benevol. O oră pe săptămână este sufiecient. Repet, oamenii nu au scrupule vizavi de bătrânii noştri şi de familiile lor. Noi avem obligaţia să rezolvăm problema asta de existenţă. Statul are obligaţia. Ei au muncit zeci de ani în interesul ţării. Este bătaie de joc. Guvernul ne dau palme după palme în fiecare zi, pe Virgil Popescu nimeni nu-l schimbă de acolo. Dacă nu ne unim şi nu se implica lumea pentru a schimba lucrurile va fi teroare. Preşedintele îl vom decide noi, dacă nu stăm acasă. Implicarea fiecăruia contează, oricât de mică. Aşa se vor implica toţi. Suntem sub o invazie şi ne pierdem bucăţele din trăi, viaţa, bunăstare, ţară. Lucrurile vor merge din rău în mai rău. Guvernul a primit peste 2 milioane de plângeri şi de scrisori din partea cetăţenilor, sindicatelor, la care nu a răspuns niciodată”, a conchis Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP.

Codrin Ștefănescu susține că la iarnă românii vor îngheța de frig în case din cauza actualei guvernări.

Comentarii
Adauga un comentariu