Frumusete

Îngrijirea părului: 6 secrete pentru a avea un par sanatos

Publicat: 02 dec. 2019
Secrete de ingrijire a parului
Secrete de ingrijire a parului

Secrete de ingrijire a parului. Pentru a avea părul frumos, strălucitor și voluminos, trebuie să fie în stare bună de sănătate.

Îngrijindu-ti părul, îi poti prelungi viața și astfel poate crește frumos și fără a se rupe.

Cei mai răi dușmani pentru sănătatea părului nostru sunt căldura și produsele excesiv de agresive pe care le folosim.

Nu vă fie teamă, daca vreti păr frumos, sănătos și lung, nu este dificil. Dacă urmați aceste sfaturi simple, veți reuși să il aveți fără a apela la extensiile de păr care sunt cu siguranță utile, dar scumpe.

Să aruncăm o privire pe cele 6 reguli de aur pentru a avea părul lung și sănătos.

1) Măștile

Mai presus de toate, părul trebuie hrănit la fel cum ne hrănim corpul. Este esențial să utilizați cel puțin o dată pe săptămână o mască care se potrivește tipului dvs. de păr. Pot fi făcute folosind ingrediente care se găsesc foarte ușor, de exemplu ulei de măsline, unt de nucă de cocos, ulei de ricin și multe altele. Aici veți găsi rețeta noastră de măști pentru păr.

2) Secrete de ingrijire a parului. Fierul și uscătorul de păr

Așa cum am menționat anterior în acest articol, căldura și părul nu merg împreună. Încălzindu-l prea mult, el riscă să devină uscat. Nu spunem să renunțăm la placa de par, ci sa o folosim cu moderație. Căutați alte metode alternative de netezire.

3) Pieptenele

Chiar și in ceea ce priveste pieptenele, există reguli de urmat. Este mai bine să pieptănați părul uscat, astfel încât riscul de rupere al acestuia sa scada. Se spune că cea mai bună perie este mâna, dar ca o alternativă puteți opta pentru perii delicate, cum ar fi cea din piele.

4) Când să il tai

Este adevărat că tăierea părului din când în când este bună. Este indicat să o faceți la fiecare două luni. Un alt sfat este să urmați calendarul lunar. Cel mai bun moment pentru a vă tăia părul este la 15 zile după luna nouă. Cele mai rele momente sunt cele dintre luna plină și luna nouă.

5) Secrete de ingrijire a parului. Culorile și permanentul

Produsele chimice utilizate pentru decolorări distrug părul, chiar dacă există frizerii care susțin contrariul. Dacă nu doriți să renunțați la culoarea dvs. preferată, utilizați aceste produse in mod redus. Luați produse de bună calitate și nu uitați să vă hrăniți părul cu măști, înainte și după.

6) Sănătatea vine din interior

Puteți folosi orice produs, chiar și cel mai scump, dar dacă nu aveți un stil de viață sănătos, acest lucru se va reflecta pe părul dvs. Pielea și părul sunt ca o oglindă a sănătății noastre. O dietă bună este fundamentală. Luati vitamine și minerale și acordați atenție țigărilor și alcoolului.

Adauga un comentariu