WoW!

Secretul siluetei Andreei Bălan

Publicat: 03 dec. 2019

Este mamă a două fetiţe superbe, artistă desăvârşită cu un uriaş succes la public, Andreea Bălan arată impecabil şi, spre surprinderea multora, nu face mare eforturi pentru a se menţine în formă. Artista şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte şi spune că dieta sa este extrem de simplă, mai ales că nu are timp de sală.

„Nu mănânc multe dulciuri şi în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine. Nu mănânc prăjeli şi atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Andreea susţine că nu face sport, nu merge la sală sau la alt tip de exerciţii, precum aerobic sau pillates. În schimb, vedeta repetă ore bune în sala de dans. Acolo pune la punct coregrafiile pentru concerte, alături de dansatorii săi

„Nu fac sport deloc, mă menţin prin dans. Nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă menţin prin dans, prin show. Am două repetiţii sau una pe săptămână. Dar am concerte în weekend şi de fapt concertele alea mă consumă foarte mult. Nu numai că dansez, cânt live, dar şi schimb şi foarte multe ţinute şi acel du-te vino pe scările scenei, te oboseşte” a completat îndrăgita artistă.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea şi cei doi au împreună două fetiţe, pe Ella şi pe Clara.loading...

Adauga un comentariu