Frumusete

Secretul tinereții lui Jennifer Lopez costă sub 40 de euro!

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secretul tinereții lui Jennifer Lopez costă sub 40 de euro
Secretul tinereții lui Jennifer Lopez

Secretul tinereții lui Jennifer Lopez. Anii trec fără a lăsa urme pe chipul lui Jennifer Lopez. Secretul ei de tinerețe? Un produs care costă doar 40 €!

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite vedete din ultimele decenii. Pe lângă faptul că este cântăreață, dansatoare și actriță, frumusețea ei pare a fi eternă: anii trec, dar acest lucru nu poate fi văzut si pe chipul ei. Deci cum o face? Misterioase par trucurile ei de frumusețe, insa totuși am auzit despre unul dintre secretele ei. Și împotriva oricăror probabilități, se bazează pe canabis și la un preț destul de accesibil!

Secretul tinereții lui Jennifer Lopez

Prezența canabisului în industria cosmetică, sau mai degrabă uleiul de cânepă, este în continuă creștere. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare uleiuri ale momentului. De ce? Deoarece are multe proprietăți hidratante și antiinflamatorii, ideale pentru a stimula regenerarea pielii. O modalitate bună de a-și lua rămas bun de la riduri!

Un produs testat și aprobat

Pentru zona ochilor, Jennifer Lopez folosește crema EyeMATRIX Lifting de la brandul Biotulin. Acesta este un produs nou din laboratorul francez Kleire care ajută la combaterea ridurilor, a cercurilor întunecate și chiar a pleoapelor cazute. Și o veste bună: costa putin mai putin de 40 €.

Adauga un comentariu