Eveniment-Social

Ședință cu părinții la clubul Tiki Village din Iași: „Am primit mesaje și apeluri de la mulți părinți că noi le dăm droguri și băutură în locație”

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ședință cu părinții la clubul Tiki Village din Iași Am primit mesaje și apeluri de la mulți părinți că noi le dăm droguri și băutură în locație
Tiki Village a făcut o întâlnire cu părinții adolescenților care se distrează la evenimentele organizate în locația populară de la Ciric

Miercuri, 31 mai 2023, Tiki Village a organizat o întâlnire cu părinții adolescenților care se distrează la evenimentele organizate în locația populară de la Ciric. Deși impactul pe care l-a avut postarea unde s-a anunțat această întâlnire a fost unul foarte mare, numărul părinților prezenți nu a trecut de zece

Cluburile de noapte și evenimentele reprezintă o parte integrantă a vieții adolescenților, iar aceste locuri sunt adesea asociate cu distracție, libertate și oportunități de socializare.

Părinții care vor să vină cu copiii lor la evenimentele organizate de Tiki Village au intrarea liberă

o poză de la Tiki Village
Părinții care vor să vină cu copiii lor la evenimentele organizate de către Tiki Village au intrarea liberă

La întâlnirea cu părinții de miercuri, administratorul Tiki Village a anunțat faptul că părinții au intrare liberă la toate evenimentele organizate de ei. Acest lucru s-a întâmplat și până acum, însă nu a fost făcută publică informația.

„Adolescenții se expun unor riscuri de care noi suntem conștienți și încercăm prin tot felul de metode să avem grijă de ei. Am făcut această «ședință cu părinții» ca să vedeți în mod direct cine se ocupă de siguranța și distracția tinerilor, viitori clienți maturi. Alături de mine îl am pe administratorul Tiki, o am pe șefa casierilor, șeful barmanilor, o mai am pe colega care se ocupă de partea de maketing, colega de pe partea de hostess și pe șeful la pază. Toți acești oameni iau contact direct cu copiii dumneavoastră”, declară specialistul PR al Tiki Village.

La evenimentele Tiki sunt prezenți în locație și agenți îmbrăcați în civili de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași

o poză de la intrarea în Tiki Village
La evenimentele Tiki sunt prezenți în locație și agenți îmbrăcați în civili de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași

Consumul de droguri în rândul adolescenților este un fenomen care, din păcate, a luat amploare în ultimul timp. Există mai multe motive care stau la baza consumului de droguri în rândul adolescenților, iar printre acestea se numără și presiunea socială, deoarece tinerii sunt tentați să recurgă la astfel de practici pentru a se integra în grupurile de prieteni care fac acest lucru.

Administratorul clubului care este un fenomen în rândul tinerilor a subliniat faptul că în timpul evenimentelor sunt prezenți în locație agenți îmbrăcați în civili de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

„Începând de acum, părinții au intrare liberă la toate evenimentele din cadrul Tiki. Noi și până acum am dat intrarea liberă părinților, dar nu am făcut publică această informație. Începând de anul acesta, dispozitivul de pază este majorat între nouă agenți de pază și 17. În fiecare latură din această locație patrulează câte doi agenți de pază care previn toate situațiile neplăcute care ar putea apărea.

Ceva foarte important este faptul că eu, personal, am fost la Direcția Antidrog și am cerut agenți civili în locație, deci permanent sunt agenți în locație. Persoanele care vin cu anumite substanțe în locație vin prin intermediul fetelor, pentru că ele nu pot fi controlate de către agenții de securitate de la intrare. Am avut și un agent de securitate feminim, dar tot nu se putea face un control riguros. Am primit mesaje și apeluri de la mulți părinți că noi le dăm droguri și băutură în locație, ceea ce este total greșit.

Vreau să înțelegeți și să știți că noi suntem conștienți la ce riscuri se supun adolescenții și facem tot posibilul să combatem aceste probleme, dar asta ține și de voi, ca părinți, dar și de anturajul din care fac parte”, a declarat Răzvan Bădoi, administratorul Tiki Village.

Comentarii
  • Ca fost angajat pe la cluburile de noapte…in domeniul paza si securitate nu doar la cele de pe la noi din oras …ci si prin afara…mai pot adauga faptul ca fetele… presupuse ca fiind cele care baga droguri in cluburi…ar putea fi si ele controlate foarte simplu…angajand cateva fete la intrare care sa se ocupe fix de seaching …e simplu si usor…vrei sa intri…facem searching…aleatoriu….ca nu o sa se poata la toate…dar macar o cantitate mai mica ar intra in club sau ele s ar descuraja …inafara de asta…multe droguri sunt consumate fix inainte cu 5 10 minute de intrarea in club….unele din facandu si efectul cam intre 10 15 20 min de la ingerare…ar mai fi multe de zis dar ma opresc…stafful nu este niciodata contrloat…si la fel prin ei intra …droguri…v as mai spune…darrr…

Adauga un comentariu