Actualitate

Șef al IPJ Bucureşti a fost prins băut la volan: „Am băut și eu o bere. Cine greșește, plăteşte!”

Publicat: 02 aug. 2020
Șef al IPJ Bucureşti a fost prins băut la volan:
Șef al IPJ Bucureşti a fost prins băut la volan

Șeful Direcției control intern Ionică Iulian, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost prins în stare de ebrietate la volan. În momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest, Iulian avea o alcoolemie de 0,22 alcool pur în aerul expirat, potrivit Antena 3.

Șef al IPJ București a fost prins sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii care l-au depistat băut la volab pe Ionică Iulian i-au reținut imediat permisul de conducere. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe o stradă din București, iar totul a fost ținut secret de reprezentanții Poliției.

Reacția lui Ionică Iulian, după ce a fost prins băut la volan

Șeful direcției de control intern din IGPR, Ionică Iulian, a avut prima reacție: “Cine greșește, plăteşte! Am băut și eu o bere, m-au prins și mi-au luat permisul”.

Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a urcat băut la volan

Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a urcat băut la volan! Marian Postolache a fost prins în timp ce conducea fără permis o mașină neînmatriculată, conform procurorilor ieșeni. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare, cu suspendare, pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a urcat băut la volan! Acesta a fost prins în timp ce conducea fără permis o mașină neînmatriculată! Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Marian Postolache la o pedeapsă rezultantă de 2 ani și 5 luni de închisoare, dar cu suspendare.

Condamnarea vine ca urmare a acuzațiilor aduse de anchetatori, respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis, precum și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Marian Postolache, pus la muncă în folosul comunității, după ce a fost prins în timp ce conducea fără permis o mașină

Pe lângă pedeapsa aplicată de judecători, bărbatul a fost pus și la muncă în folosul comunității.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioada de 120 de zile, fie în cadrul unei instituții din subordinea Consiliului Local Bivolari, fie în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară”, au mai menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. De remarcat este faptul că decizia în cazul individului nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul lui Marian Postolache a început pe 22 mai 2020. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat la domiciliu, de pe 4 mai, până pe 20 iunie 2020. La finalul procesului la instanța de fond, magistrații au dispus și menținerea controlului judiciar în cazul ieșeanului.

Judecătorii ieșeni au confiscat plăcuțele de înmatriculare de la mașina condusă de individ

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Marian Postolache la finele lunii mai a acestui an. Anchetatorii l-au acuzat pe ieșean de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Conform anchetatorilor, la începutul lunii mai 2020, o patrulă de Poliție l-a tras pe dreapta pe ieșean, în timp ce acesta se afla la volanul unei mașini. Oamenii legii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice. În plus, după efectuarea verificărilor în baza de date, polițiștii au observat că vehiculul nu avea numere de înmatriculare corespunzătoare. De altfel, judecătorii ieșeni au dispus, prin sentință, și ridicarea celor două plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii. Totuși, hotărârea primei instanțe poate fi atacată atât de către procurori, cât și de Marian Postolache. În eventualitatea în care sentința emisă de Judecătorie va fi contestată, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare în acest caz, în care un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a urcat băut la volan.
Adauga un comentariu