Actualitate

Șefa secției ATI de la Spitalul Gerota, despre care se zvonea că a decedat, s-a vindecat de COVID-19 și a fost externată

Publicat: 14 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șefa secției ATI de la Spitalul Gerota despre care se zvonea că a decedat s-a vindecat de COVID-19 și a fost externată

Alida Moise, șefa secției ATI de la Spitalul Gerota, a declarat că s-a vindecat de Coronavirus, după ce a stat mai bine de o săptămână pe suport respirator. Şefa secţiei ATI din cadrul spitalului „Dimitrie Gerota”, medicul Alida Moise, care s-a aflat în stare foarte gravă după ce a fost infectată cu virusul SARS-Cov-2, şi-a revenit și a fost externată, scrie Antena3.

„Mi-am văzut familia după mult timp, din data de 19 am fost internată la Institutul Balș iar înainte a fost o perioadă de carantină în spital(…). Vreau să încep perioada de recuperare, care va fi de lungă durată. Vestea importantă este că medicina românească a realizat un succes enorm, ca un pacient prelungit critic să poată fi reanimat”, a spus Alida Moise.

Alida Moise a stat pe suport respirator mai mult de o săptămână. Cel care a infectat-o a fost chiar fostul polițist care a mințit în legătură cu călătoria din care se întorsese. Acesta a ascuns autorităţilor că a călătorit în Israel, contaminând astfel mai multe cadre medicale de la Spitalul Gerota.

Adauga un comentariu