Actualitate

Şeful Poliţiei Sectorului 5 şi şeful Poliţiei Capitalei, s-au rugat de interlopii clanului Duduianu să îl scoată pe Emi Pian mai repede din Biserică

Publicat: 12 aug. 2020
Şefii Poliţiei se roagă de interlopii din clanul Duduianu pentru a respecta legea
Şefii Poliţiei se roagă de interlopii din clanul Duduianu pentru a respecta legea

Informaţii revoltătoare ies la iveală în mandatul lui Marcel Vela din fruntea MAI. În perioada în care ministrul PNL conduce Ministerul Apărării Interne, clanurile de interlopi şi-au făcut de cap în toată ţara, asta sub privirile neputincioase sau sub o presupusă înţelegere tacida.

Conform informaţiilor venite pe surse judiciare, Şeful Poliţiei Sectorului 5 şi şeful Poliţiei Capitalei, s-au rugat de interlopii clanului Duduianu să îl scoată pe Emi Pian mai repede din Biserica

Şefii Poliţiei se roagă de interlopi pentru a respecta legea

În anul în care oamenii legii s-au arătat necruţători cu toate persoanele în vârstă care, din greşeală, neatenţie, neştiinţă, au încălcat legea, aceeiasi poliţişti se arata servili în relaţia cu interlopii. Poliţia Romana, sub conducerea lui Marcel Vela se comporta preferenţial cu interlopii.

Cel mai bun caz este cel în care, oamenii legii au asistat pasivi la încălcarea repetiva a regulilor de distanţare fizică sau ale celor de purtare a măştii. La priveghiul lui Emi Pian au participat sute de persoane, asta în condiţiile în care legea este foarte clară şi menţionează în mod explicit faptul că la un asemenea eveniment pot participa maxim 50 de persoane. Totuşi, poliţiştii s-au arătat adevăraţi protectori ai legii atunci când diverse persoane încălcau, fără o rea intenţie, măsurile luate în perioada stării de urgenţă. Oamenii legii au dat câteva zeci de amenzi, însă abia după ce presa a relatat o zi întreagă despre înghesuială de la priveghi.

Servilism la cote maxime în timpul mandatului lui Marcel Vela

Servilismul oamenilor legii nu a încetat doar cu asistarea pasivă la priveghiul interlopului. Conform surselor judiciare, în noaptea de 8 înspre 9 august, atât şeful Poliţiei Sector 5 şi şeful poliţiei Capitalei au mers acasă la interlopi pentru a-l ruga pe Elvis Pian să meargă cu ei la biserica unde va fi prezent şeful Poliţiei Romane Vasilescu efectiv l-a rugat pe interlop să își scoată fratele mort mai repede din casă, pentru că poliția se făcea de rușine neluând măsuri de sancționare a interlopilor.

Traian Băsescu: ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național”

Traian Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”, pentru că ministrul Marcel Vela este ”avid de imagine cu orice preţ”. ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment naţional. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, spune Băsescu.

”Internele nu sunt instituţie de spectacol! Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională. Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19. Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie. Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie”, a scris Traian Băsescu, duminică, într-o postare pe Facebook.

Comentarii
  • Sefaraie pusa doar politic, mai ales in anii precedenti si pe principiul pilelor, relatiilor si interesului infractional politic. Chestorei si chestorasi facuti devreme tare doar politic si fara a avea experienta profesionala. Zeci de structuri de suport ale politiei care nu au decat rolul de a foote vantul, dar nimic concret in combaterea fenomenului infractional. O politie foarte prost orchestrata de oameni care nu au avut decat roul intereselor politice si ale rechinilor locali. O politie deprofesionalizata total! O politie fara hamuri bine dirijate de oameni fermi, cu raspundere si care sa stie adevaratul rol al politiei in societate!

Adauga un comentariu