Sport

Șeicii dau 3 MILIARDE pe un club de legendă al Europei! Afacerea care le ÎNCHIDE conturile lui City și PSG! Anunțul momentului

Publicat: 28 feb. 2020

Grupul de investiții din Arabia Saudită despre care se spunea că va prelua Newcastle United s-a răzgândit. Conform Daily Mail, șeicii care voiau să o cumpere pe Newcastle United pentru 345 milioane de euro s-au răzgândit, îndreptându-și atenția spre rivala lui Manchester City, care este condusă tot de o grupare arabă, Manchester United.
Prințul încoronat al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a fost aproape să încheie afacerea cu Mike Ashley pentru Newcastle, însă totul a picat, iar prințul ar fi mai tentat să revină la ideea sa inițială, aceea de a o deține pe United.
Bin Salman a mai încercat să o cumpere pe Manchester United în urma cu 18 luni, însă a fost refuzat de către proprietarii clubului, familia Glazer. Conform sursei citate, acesta ar trebui să vină cu o propunere mai mare de 3 miliarde de lire pentru a-i convinge să vândă.

Manchester United a publicat încasările din a doua jumătate de sezon din 2019, care au arătat o scădere la capitolul venituri și o creștere la nivel de datorii.loading...

Adauga un comentariu