Cancan

Selly a cheltuit o avere în doar 24 de ore! În ce investește tânărul vlogger

Publicat: 09 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Selly a cheltuit o avere în doar 24 de ore În ce investește tânărul vlogger
Vlogger-ul s-a reorientat rapid, după ce trupa 5gang s-a desființat. Așa că a investit o sumă frumușică în filmul „Tabăra de vară”

Selly nu se uită la bani, când vine vorba de viața profesională. Vlogger-ul a cheltuit o avere într-o singură zi pentru noul său film „Tabăra de vară”.

Selly este destul de discret în ceea ce privește lucrurile pe care își cheltuie banii. De această dată, însă, tânărul a spus tuturor că a cheltuit 25.000 de euro în doar câteva ore. Nu pe haine, mașini sau accesorii, ci a investit într-un vis măreț de-al său: cinematografia. Selly își permite orice moft, pentru că pasiunea pentru vlogging îi aduce mulți bani în conturi.

Selly a cheltuit o avere pentru visul său: „Nu am cheltuit 25.000 de euro pe haine, pe accesorii, pe încălțăminte și pe alte lucruri de genul ăsta”

Vlogger-ul s-a reorientat rapid, după ce trupa 5gang s-a desființat. Așa că a investit o sumă frumușică în filmul „Tabăra de vară”, ce va putea fi văzut în cinematografe chiar în decembrie. A scos din buzunar 25.000 de euro doar pentru o singură zi de filmare.

Selly le-a povestit fanilor că a cheltuit 5.000 de euro doar pe testele COVID-19, necesare peste tot în vremurile pe care le trăim. În plus, el a declarat că 25.000 de euro nu sunt atât de mulți bani, raportați la costurile unei producții cinematografice.

”Titlul e 100% adevărat. Nu am cheltuit 25.000 de euro pe haine, pe accesorii, pe încălțăminte și pe alte lucruri de genul ăsta…ceea ce nici nu vă recomand să faceți. În schimb, am cheltuit această sumă de bani într-o singură zi de filmare al noului nostru film, „Tabăra de vară”.

Și nu am cheltuit doar eu, eu sunt un investitor în filmul ăsta, am investit o parte necesară din producția lui, sunt și alte persoane care la rândul lor au învestit, dar atât a costat o zi de filmare de la filmul ăsta.

Nu e mult neapărat în lumea filmului, dacă ar fi să comparăm cu celebrele filme suntem ultimii săraci. Ideea e că, în mod normal, o zi de filmare la filmul nostru costă cam 20.000. Am avut însă o zi mai specială în care am cheltuit 5.000 de euro doar pe teste covid.”, a povestit Selly.

Selly nu le-a mai cerut bani părinților de la vârsta de 14 ani

Pasionat de vlogging de la o vârstă fragedă, Selly a reușit să devină independent financiar încă de la 14 ani. Andrei Șelaru, pe numele său real, are acum un succes răsunător. A depășit 3 milioane de urmăritori pe YouTube și a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers.

Totul a început ca un hobby pentru Selly, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Pe măsură ce a devenit o activitate extrem de profitabilă, hobby-ul lui s-a transformat într-o chestiune destul de serioasă. Chiar dacă a fost susținut mereu de părinții săi, Selly a devenit repede independent financiar și nu le-a mai cerut niciun ban.

”Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinţii mei, care, apropo, sunt cei mai tari părinţi posibili (urmăriţi clipul meu cu detectorul de minciuni, cu tata) se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susţină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educaţia dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging”, a declarat Selly.

Selly câștigă o avere din YouTube

În cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță, Selly a dezvăluit câți bani face, în fiecare lună, din Youtube. Chiar dacă la început a ezitat, el a spus că cel mai mult a câștigat 15.000 de euro.

“Sunt mulţumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. (…). Pot să spun cu siguranţă că brandul pe care l-am construit şi imaginea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani şi lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulţumire.

(…). E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine, AdSense-ul ăsta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro; 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, a declarat celebrul vlogger în cadrul podcast-ului realizat “Acasă la Măruță”.

Adauga un comentariu