Cancan ultimă oră

Iubita lui Selly face furori pe rețele de socializare: Cât este de sexy!

Publicat: 03 iun. 2021
Selly si iubita lui, Smaranda Știrbu
Selly și Smaranda Știrbu formează un cuplu de aproape 3 ani

Iubita lui Selly, Smaranda Știrbu, face furori pe rețelele de socializare cu ținutele foarte sexy. Recent, Smaranda și Selly au fost la o petrecere pe litoral, într-unul dintre cele mai de fițe cluburi de la mare. Smaranda nu a putut fi trecută prea ușor cu vederea, venind ămbrăcată într-o rochie scurtă, vaporoasă, albă. Rochia foarte sexy a fost accesorizată de frumoasa șatenă cu ciocate și cu o geantă de firmă.

După ce a postat pozele pe Instagram, Smaranda a strâns imediat câteva zeci de mii de aprecieri. Marea majoritatea a comentariilor fanilor ei au fost positive, semn că aceștia sunt încântați de felul în care obișnuiește să se îmbrace iubita vloggerului Selly.

Smaranda Știrbu

Chiar dacă este studentă la Facultatea de Medicină, Smaranda are timp și de social-media, în timpul liber ocupându-se și de contul de Instagram, acolo unde și-a construit o comunitate foarte mare.

Smaranda nu este doar foarte frumos, dar și foarte inteligentă. Aceasta a impresionat anul trecut cu notele pe care le-a obținut la examenul de Bacalaureat. Iubita lui Selly a avut o medie de 9.83, reușind astfel să fie admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul UMF „Carol Davila” din București.

Selly si iubita lui, Smaranda Știrbu

Iubita lui Selly a fost colegă de liceu cu vloggerul

Iubita lui Selly a terminat Colegiul Naţional „Fratii Buzesti”, din Craiova și a fost în aceeasi clasa cu iubitul ei. Ea este deja studenta la Facultatea de Medicina din Bucuresti si o sa devina medic peste cativa ani.

Andrei Șelaru și Smaranda Știrbu s-au cunoscut în liceu, amândoi fiind colegi la Liceul „Frații Buzești”, din Craiova. Cei doi sunt împreună de aproape 3 ani și acum locuiesc în București, unde au închiriat un apartament.

Smaranda Știrbu

 

 

Smaranda este studentă Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul UMF „Carol Davila” din București, în timp ce Selly are propria afacere și este milionar în euro.

Smaranda este și ea cunoscută în mediul online, datorită relației pe care o are cu vloggerul Andrei Șelaru. Frumoasa brunetă are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram. Cei doi obișnuiesc să împărtășească cu fanii de pe Instagram tot ceea ce fac și obișnuiesc să le dea sfaturi urmăritorilor din mediul online în diferite domenii de activitate.

Smaranda Știrbu

Certată de fani pentru că promovează varianta „slim size“

Smaranda a intreat în conflict cu o parte dintre ei după ce a comentat pe rețelele de socializare faptul că se promovează orice tip de corp în mediul online și că tinerii sunt încurajați să se simtă în regulă cu ei chiar dacă au zeci de kilograme în plus.

Smaranda este adepta variantei „slim size“ și nu i se pare normal să nu faci nimic chiar dacă ai mai multe kilograme în plus. Fiind foarte slabă, iubita lui Selly este de părere că tinerii care au probleme cu greuattea ae trebui să meargă la un medic deoarece ceva nu este în neregulă în organismul lor.

Chiar dacă recunoaște că fiecare om are metabolismul lui, Smaranda este de părere că lenea este principala cauză a faptului că multe persoane sunt grase și acest fapt nu poate deveni o modă.

Smaranda Știrbu

Adauga un comentariu