National

Selly a rămas paralizat! Probleme pentru cunoscutul vlogger

Publicat: 07 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Selly a rămas paralizat Probleme pentru cunoscutul vlogger
Selly a rămas paralizat. Nu este nicio glumă, dezvăluirea a fost făcută de cunoscutul vlogger într-un videoclip postat pe canalul lui de Youtube

Selly a rămas paralizat. Nu este nicio glumă, dezvăluirea a fost făcută de cunoscutul vlogger într-un videoclip postat pe canalul lui de Youtube.

Într-un filmuleţ postat pe Youtube, Selly povesteşte coşmarul prin care a trecut. Acesta a explicat fanilor faptul că o simplă plimbare pe lacul Snagov s-a transformat într-un coşmar.

Selly a rămas paralizat. Vloggerul a povestit întreaga întâmplare

Selly a mărturisit, într-un clip postat pe youtube faptul că o simplă plimbare banală pe lacul Snagov s-a transformat într-un adevărat coşmar. Acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce a rămas paralizat în urma unei plimbări cu o şalupă pe lacul Snagov. Exact în momentul în care acesta se afla într-o şalupă, o durere foarte puternică l-a cuprins. Durerea a fost atât de intensă încât Selly a rămas paralizat timp de o oră.

„Efectiv nu mai puteam să mă ridic. Dacă ridicăm piciorul, durerea era insuportabilă, nu puteam să fac nimic. Și m-am speriat în momentul ăla, am zis: bă, ceva nu e ok. Adică asta nu e așa, o durere de spate oarecare, nu e normal să rămâi paralizat o oră, să nu poți rămâi acolo înțepenit”, a povestit vloggerul, pe Youtube.

A apelat la ajutorul specialiştilor pentru a afla sursa durerilor de spate

Şocat şi panicat de faptul că a rămas paralizat, Selly a apelat la ajutorul unui RMN pentru a stabili cauza durerilor de spate. Acesta a dezvăluit faptul că artistul ar suferi de hernie de disc şi că îi trebuie o perioadă de recuperare.

„Rezultatele RMN-ului au venit și se pare că sufăr de hernie de disc. E o problemă nasoală, dar cu recuperare și făcând treburile care trebuie făcute, nu e o problemă atât de mare”, a mai spus Selly.

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România! Milioane de urmăritori pe canalul sau de Youtube

Selly, pe numele lui real Andrei Şelaru este un vlogger din România. Acesta deţine unul dintre cele mai mari canale de youtube din ţară, numărând aproape 2 milioane de urmăritori. Selly are doar 19 ani şi este din Craiova. Rând pe rând a intrat în topurile muzicale din ţară alături de proiectul pe care el, împreună cu câţiva prieteni l-au conceput. 5Gang, formaţia din care face parte a scos nenumărate melodii care au ocupat săptămâni întregi locuri fruntaşe în trendingul Youtube România. Alături de diverşi artişti, printre care şi Micutzu, trupa a scos un film intitulat 5Gang: Un altfel de Crăciun. Filmul a fost extrem de vizionat de copiii ţin România, iar Netflix l-a introdus pe celebrul site de stream.

Adauga un comentariu