Actualitate

Selly, vloggerul care vrea să reformeze sistemul educaţional, petrecere cu manelişti şi mai multe persoane. Totul s-a întâmplat în pandemie – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 feb. 2021
Selly alături de Tzanca Uraganu la petrecerea de ziua acestuia
Selly alături de Tzanca Uraganu la petrecerea de ziua acestuia

Într-o perioadă în care în România se observă o creștere a cazurilor de infectări cu COVID-19, în perioadă de pandemie, cunoscutul vlogger Selly a dat o petrecere pe ritmuri de manele şi la care au participat, conform celor de la cancan.ro, zeci de persoane.

Pe data de 28 februarie, Selly împlineşte 20 de ani iar petrecerea pentru ziua de naştere a fost ţinută în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o vilă din aproprierea Capitalei care a fost închiriată de acesta.

Ritmuri de manele, zeci de invitaţi şi voie bună în pandemie

La petrecerea lui Selly nu avea cum să lipsească voia bună, zeci de invitaţi dar şi cunoscuţi cântăreți de manele. Tânărul l-a avut invitat pe cunoscutul manelist Tzanca Uraganul care a cântat toată noaptea pentru acesta. Într-un story postat de acesta pe Instagram se poate vedea faptul că la petrecere sunt destul de multe persoane asta în condiţiile în care, în plină pandemie, petrecere sunt interzise:

„Vreau să fac o declarație pentru toți fanii mei. Vă iubesc pe toți, sunteți cei mai tari!”, a spus Selly pe InstaStory.

Petrecerile sunt interzise în perioada stării de alertă

Conform deciziei autorităţilor, în perioada stării de alertă, petrecerile sunt interzise pe teritoriul României. Acest lucru nu l-a oprit pe vloggerul român să omită detaliile de genul și să petreacă până în zori:

Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente. se arată în textul publicat de autorităţile statului.

Nu este primul scandal în care este implicat Selly

În urmă cu ceva timp, vloggerul a mai călcat pe bec. Acest a fost prins de oamenii legii mergând cu 189 km/h. Andrei Salaru a fost lăsat fără permis. Totuşi acesta a atacat decizia în instantă pe motiv că procesul verbal nu a fost scris scris lizibil de către poliţist.

Selly a încercat să îi convingă pe judecători că este nevinovat şi că nu ar fi putut să circule cu viteza aceasta în condiţiile în care autostrada era, în acele momente, extrem de aglomerată. Magistraţii nu s-au arătat înduplecaţi sau impresionaţi de spusele vloggerului mai ales că la dosarul ataşat magistraţilor, oamenii legii au pus şi datele tehnice de la aparatul radar, date care au fost, conform jurnaliştilor wowbiz.ro, însoţite şi de fotografii.

Comentarii
Adauga un comentariu