Cancan

Semn divin înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Ce a povestit Gabriela Lucuțar

Publicat: 27 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Semn divin înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Ce a povestit Gabriela Lucuțar
Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de familie și cei apropiați

Gabriela Lucuțar a fost martora unui semn divin înainte de înmormântarea Mioarei Roman, chiar în timp ce pregătea coliva. Supranumită „Regina Întunericului”, aceasta a povestit că totul s-a petrecut când punea la punct ultimele detalii cu Oana Roman.

Luni, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către familie și cei dragi. Mama Catincăi și a Oanei Roman s-a stins din viață cu doar câteva luni înainte de a împlini 83 de ani. În urma sa, Mioara a lăsat durere și tristețe în sufletul celor care au ajuns să o cunoască, potrivit Fanatik.ro.

Semn divin înainte de înmormântarea Mioarei Roman

Cea cunoscută ca fiind „Regina Întunericului” a povestit că în momentul în care orna coliva a avut loc un fenomen straniu. Oana Roman și-a dorit un detaliu special pe coliva mamei sale, și anume să fie ornată cu foiță de aur.

Când Gabriela Lucuțar punea foița, a observat un detaliu ciudat. Foițele de aur s-au așezat pe colivă sub forma unor lacrimi, în timp ce Oana Roman își plângea mama.

„La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel”, a pus Gabriela Lucuțar.

În ultimele zile, Oana a fost nedezlipită de sicriul mamei sale. Vedeta a fost atentă la fiecare detaliu și a avut cerințe speciale pentru ceremonia funerară. Oana a ales flori albe pentru mama sa, iar sicriul a avut și el aceeași nuanță.

Gabriela Lucuțar a demonstrat în aceste zile, mai mult ca niciodată, că este o prietenă de nădejde pentru Oana și Catinca. „Regina Întunericului” a stat mereu aproape de cele două și a făcut tot posibilul ca ceremonia funerară să fie așa cum și-au dorit cele două fiice ale Mioarei Roman.

Ultimul drum pentru Mioara Roman

Zilele acestea, Oana Roman trece prin una dintre cele mai grele, dar și cele mai triste perioade din viața ei. Vedeta și-a condus mama pe ultimul drum și, cu siguranță, nu i-a fost deloc ușor să asiste la asemenea scene.

Mioara Roman s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute, Oana fiind cea care a făcut tristul anunț în mediul online. Fiica regretatei Mioara Roman a avut nevoie de intimitate pentru a se ocupa de evenimentul funerar.

În toată această perioadă dificilă, Oanei i-a fost aproape una dintre cele mai bune prietene, Gabriela Lucuțar. Aceasta deține și o firmă de pompe funebre, așa că s-a asigurat că ultimul drum al Mioarei Roman este organizat așa cum trebuie.

Adauga un comentariu