Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mioara Roman va fi înmormântată cu fast! Fiica ei, Oana, a pregătit totul. Gabriela Lucuțar anunță „o procedură de reconstrucție”

Mioara Roman va fi înmormântată cu fast! Fiica ei, Oana, a pregătit totul. Gabriela Lucuțar anunță „o procedură de reconstrucție”

23 feb. 2024, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mioara Roman s-a stins din viață în această dimineață, la centrul în care locuia încă de când s-a îmbolnăvit. Mama Oanei Roman s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

După câteva luni, însă, din nefericire, avea să fie răpusă de problemele de sănătate. Fiica ei s-a ocupat în detaliu de înmormântarea sa încă de anul trecut când a fost la pas de moarte.

Oana Roman, înmormântare cu fast pentru Mioara

Oana Roman este devastată de durere după ce în această dimineață a primit una dintre cele mai dureroase vești.

Mama ei s-a stins din viață la aproape 84 de ani, după o luptă îndelungată cu boala. În luna octombrie a anului trecut, Mioara Roman a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală destul de grea, astfel că medicii i-au dat șanse minime de viață la vremea respectivă.

Încă de atunci, Oana a vrut să fie pregătită în caz că ceva se va întâmpla și a luat legătura cu Gabriela Lucuțar, pe care a însărcinat-o cu pregătirile pentru posibila înmormântare a mamei sale.

Cele două au pus la punct toate detaliile și au stabilit că Mioara va fi condusă pe ultimul drum cu fast.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(…) Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a declarat Gabriela Lucuțar, în exclusivitate pentru Click!

Mioara Roman va trece printr-o procedură de reconstrucție

Gabriela Lucuțar a dezvăluit că Mioara Roman va trece printr-o procedură de reconstrucție a feței numită tanatoestetică funerară pentru că aceasta a fost o femeie frumoasă, iar fiica ei își dorește să rămână așa și când va fi condusă pe ultimul drum.

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”, a mai spus Regina Întunericului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *