Cancan ultimă oră

Semnătura lui Dorian Popa, de vânzare pe internet. Cât costă și cum a reacționat cântărețul când a aflat

Publicat: 04 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Semnătura lui Dorian Popa de vânzare pe internet. Cât costă și cum a reacționat cântărețul când a aflat
Semnătura lui Dorian Popa, de vânzare pe internet

Dorian Popa se numără printre cei mai de succes artiști din țară, iar semnătura lui a fost scoasă la vânzare pe internet. Suma pe care trebuie să o plătești pentru a intra în posesia ei este de 500 de lei. Cântărețul a avut o reacție de bucurie în momentul în care a văzut, lăudând inițiativa tânărului pentru a face venituri în plus.

Semnătura lui Dorian Popa a fost scoasă la vânzare, pe internet, de un fan. Acesta cere o sumă destul de frumoasă pentru autograful artistului, anunțul fiind postat pe platforma de vânzări OLX.

Semnătura lui Dorian Popa, la vânzare

Dorian Popa se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din toată țara și reușește să aibă un public extrem de numeros. El s-a lansat în mai multe domenii, precum vlogging sau piața imobiliară, reușind să devină tot mai bun. În alte state este foarte cunoscută practica privind vânzarea unui autograf pe diferite site-uri. Fanii sunt dispuși să plătească sume uriașe pentru a se bucura de semnătura idolului său.

Se pare că și în România s-a început acest lucru. Un tânăr a postat un anunț cu privire la vânzarea semnăturii lui Dorian Popa, la prețul de 500 de lei. Autograful este de o fotografie cu artistul, pentru ca totul să fie și mai autentic. Băiatul colaborează cu firme de curierat pentru ca achiziția să fie făcută în siguranță.

Ce a spus Dorian Popa când a aflat

Dorian Popa este un antreprenor și reușește să găsească un mod de a face bani foarte simplu. El susține această inițiativă americană și îi laudă pe toți cei care văd o afacere în acest fel, indiferent că se vinde o pungă cu aer de la concertul lui Kanye West sau un telefon apărut în urmă cu decenii.

”Apreciez și susțin această gândire tipic americană. Am leșinat când am văzut acest anunț. Să-ți dea Dumnezeu să reușești să-l vinzi și să fie primul tău business viabil. Și, da, susțin orice formă de business, dacă cineva vrea să cumpere, cumpără și o pungă cu aer de 60.000 de euro de la concertul lui Kanye West sau un Iphone 2 sigilat de 65.000 de euro”, a spus Dorian Popa pe contul său de Instagram

Adauga un comentariu