Mama si copilul

Semne ca esti obsedata de propriul bebelus

Publicat: 03 apr. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Semne ca esti obsedata de propriul bebelus
7
Este normal ca te topesti numai cand te gandesti la bebe, insa daca te recunosti in cele descrise mai jos este cazul sa iti reevaluezi atitudinea.
Bebe te obsedeaza?
Inainte sa devii tu insati mamica, nu intelegeai in ce specie s-au transformat prietenele tale „cool” dupa ce au nascut. Toate acele discutii nesfarsite despre cum a facut ala mic caca… purtate nu oricum, ci in public! Chiar nu isi dau seama cat este de scarbos? Acum ai putea vorbi tu insati – si chiar o faci – despre culoare, consistenta, frecventa. Ajunge!
Bebe al tau are blog de la varsta de doua luni. Pentru ca inca nu stapaneste spatiul cibernetic, ai tu grija sa notezi atent fiecare intamplare, scutec schimbat, fiecare masa si regurgitare din viata sa.
Orice subiect de conversatie incearca (cu disperare) cei din jur sa atace, faci ce faci si readuci in discutie copilul tau si realizarile lui.
La o cafea cu alte mamici, doar ceasca ta este neatinsa. Ai fost prea preocupata sa le expui ultimele metode de parenting despre care ai citit, plus argumente pro. Plus contra. Chiar si bebe al tau s-a plictisit atat de tare incat a atipit in carucior.
Poate ca nu indrazneste sa-ti spuna in fata, dar chiar si tati incepe sa se cam sature de discutiile infinite despre bebelusi. Il adora, dar nu tine mortis sa afle ce a facut in timpul zilei, minut cu minut.
La birou, de cate ori deschizi subiectul „bebe al meu”, colegii tai au brusc foarte multa treaba. Stiu ca daca manifesta interes nu vor scapa prea curand de avalansa de informatii. Sau chiar de un mic tur prin albumul foto pe care il porti mereu la tine. Jur ca ajunge sa le spui ca e bine sau ca a spus primul lui cuvant.
Ti se intampla sa realizezi, uneori, in timpul unui monolog despre bebe, ca iar vorbesti despre el. Stii ceva? Este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat. Asa ca e cumva normal sa te obsedeze, sa iti vina sa vorbesti numai si numai despre el! Este o faza si va trece cu timpul. Cel putin, eu inca mai sper.(sursa: mami.ro)
Adauga un comentariu