Boli si tratamente

Semne clare care pot indica faptul că un membru al familiei are Alzheimer

Publicat: 28 aug. 2020
Semne indica boala Alzheimer
Femeia din SUA și-a convins soțul timp de 20 de ani că suferă de Alzheimer, reușind să strângă mai mult de 600.000 de dolari de pe urma lui

Semne indica boala Alzheimer. Ai o mamă, mătușă, unchi sau tată care își pune cheile în mod regulat în locuri cu adevărat ciudate? Sunteți stresat în mod regulat de un membru al familiei cu aceeasi întrebare foarte simplă? Se poate întâmpla oricui, desigur, dar atunci când acest lucru se întâmplă des, este posibil ca acești oameni să sufere de un fel de demență. Aceste cinci semne pot indica boala Alzheimer.

Continuăm să îmbătrânim, motiv pentru care demența apare tot mai des la persoanele în vârstă. Pe măsură ce populația îmbătrânește, numărul persoanelor cu demență s-a cvintuplat. Și este bănuit că se va dubla în următorii 25 de ani. Boala Alzheimer este cea mai frecventă formă de demență.

Dificultate de a învăța lucruri noi

Observi că un membru al familiei are dificultăți în a învăța lucruri noi? Dacă uită lucruri recent învățate, acest lucru poate indica o etapă timpurie a bolii Alzheimer.

Semne indica boala Alzheimer. Face greșeli pe subiecte importante

A lua medicamente, a plăti facturi sau a găti ceva – brusc nu mai este atât de ușor. Observați că un membru al familiei are probleme cu activitățile zilnice? Deci poate fi un semn precoce al bolii Alzheimer.

Pune lucrurile în locuri ciudate

Dacă aveți un membru al familiei care își pierde adesea bunurile, acesta ar putea fi un semn al bolii Alzheimer. Suntem cu toții derutați uneori și ne putem pune din greșeală cheile în frigider sau telefonul într-un loc ciudat. Se poate întâmpla și de obicei nu este o problemă. Cu toate acestea, dacă acest lucru se întâmplă prea des, poate fi îngrijorător.

Semne indica boala Alzheimer. Probleme de limbaj

Unul dintre cele mai importante semne ale bolii Alzheimer sunt problemele de vorbire. Aceasta implică lucruri precum repetarea întrebărilor, uitarea cuvintelor și pronunțiilor și formarea de propoziții care nu au sens. Denumirea incorectă a obiectelor poate face parte și ea din semnele acestei boli.

Uită prenume

Uneori uitarea unui prenume când îmbătrânim este destul de normală. Dar dacă un membru al familiei nu mai poate să-și amintească numele cuiva sau să nu mai recunoască anumiți membri ai familiei? Deci, acesta este un semn clar al bolii Alzheimer.
Adauga un comentariu