Local

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, filmată în timp ce spală o mașină de poliție – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 iun. 2022
colaj cu Diana Sosoaca ce spala o masina de politie
Diana Șoșoacă a spălat o mașină de poliție care era la o benzinărie din București

Moment tragic comic făcut de senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă ce a fost filmată în timp ce spală o mașină de poliţie. Incidentul s-a produs la București.

Nu este prima oară când Diana Șoșoacă acaparează atenția publică. Cel mai de imploare eveniment a avut loc în acest an când senatoarea de Iași a dat afară din cază câțiva jurnaliști italieni.

Diana Șoșoacă spală mașina de poliție

Diana Șoșoacă apare pe o filmare în momentul în care spală geamul din spate a unei mașini de poliție. Filmulețul a fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol cu un comentariu ironic. Reprezentanții sindicatului transmit faptul că Șoșoacă este primul politician care face asta deși nu este legal. Aceștia l-au întrebat retoric pe Lucian Bode dacă are mărunt sau îi plăteşte în natură.

„Domnu’ Bode, aveţi mărunt sau îi plătiţi în natură?!” se arată în descrierea ineditei filmări de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Reacţiile internaţilor n-au întârziat să apară: Mai bine făcea Arafat geamanduri cu chipul ei ca sigur nu se mai apropia nimeni”, scrie un bărbat. „Băi băieţi, asta vă mănâncă cu tot cu uniforme”, comentează o internaută, „Halal parlamentar!!!”, scrie un alt internaut. Desigur, ceea ce face senatoarea de Iași contravine legii și gestul ei poate fi catalogat ca un ultraj. De altfel, parlamentarul riscă dosar penal.

Incidentul a avut loc în momentul în care senatoarea de Iași dansa o horă într-o benzinărie din București. La scenă au participat și deputatul Mihai Lasca, Dan Chitic, avocat, și Luis Lazarus

Diana Șoșoacă, scandaluri pe bandă rulantă în Parlament și nu numai

Aleasă pe listele AUR Iași, Diana Șoșoacă a ajuns în Parlamentul României în Senat. Încă de la preluarea mandatului, parlamentarul a avut mai multe scandaluri. Vă aducem aminte faptul că în Parlament, în timpul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, senatoarea a fost acuzată că și-a lovit un coleg. Acesta a depus și o plângere penală împotriva femeii. Un alt incident a avut loc în momentul în care Diana Șoșoacă a ieșit în public afirmând că i-au fost furate, din Parlament, mai multe obiecte de valoare.  De altfel, aceasta a precizat faptul că nu se va duce la poliție pentru a depune o plângere și că se va duce în Parlament pentru a face sesizarea. Totuși, Parlamentul României nu are atribuții în acest sens. În legătură cu scandalul care i-a avut în prim plan pe jurnaliștii italieni, soțul Dianei Șoșoacă este ancheta pentru ultraj într-un dosar penal.

Lista scandalurilor în care a fost implicată ”doamna de fier a României” este una lungă.  Din cauza poziționării din pandemia de COVID-19, Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR și activează în aceste momente ca parlamentar independent.  Așadar, vom vedea dacă Diana Șoșoacă ce spală mașina poliției va avea deschis un nou dosar penal.
Comentarii
  • Nu este din Iasi partidele politice pun pe lista tot felul de politruci unii nu au habar unde este Iasul. Ar trebui sa fie Parlamentari Oameni din Iasi care sunt informati despre nevoile Judetului si al Municipiului nu tot felul de neaveniti care habar nu au si apoi ajung judecatori la CCR ex: Valer Dorneanu si recent Scanteie.

Adauga un comentariu