Local

Senatoarea Diana Șoșoacă, în timpul ședinței de Consiliu Local: „Un act de înaltă trădare a făcut Chirica! Mă gândesc foarte serios să candidez la Primăria Iaşi” – VIDEO

Publicat: 27 mart. 2024
_____ Vizualizări 54 Comentarii
Senatoarea Diana Șoșoacă în timpul ședinței de Consiliu Local Un act de înaltă trădare a făcut Chirica Mă gândesc foarte serios să candidez la Primăria Iaşi - VIDEO
Diana Șoșoacă, atac la Mihai Chirica

Astăzi, 27 martie 2024, la Palatul Roznovanu este organizată o ședință ordinară. La îndemnul cetățenilor, senatorul de Iași Diana Șoșoacă a decis să participe la reuniunea Consiliului Local.

În timpul ședinței s-a produs un incident. Mihai Chirica i-a dat cuvântul să vorbească despre însemnătatea zilei de 27 martie 1918 prof. univ. dr. Claudiu-Lucian Topor, acesta este specialist în istorie modernă a românilor şi universală. În timpul discursului, acesta a făcut mai multe referiri la I.C. Brătianu, moment în care primarul Mihai Chirica l-a întrerupt.

Atunci a intervenit Diana Șoșoacă care i-a solicitat primarului să își prezinte scuzele din cauza faptului că a întrerupt un istoric.

De asemenea, liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă a menționat că este un adevărat act de trădare și acest lucru este inadmisibil.

„Eu am inițiat proiecte de unire cu Republica Moldova. Este inacceptabil ce faceți dumneavoastră, să întrerupi un istoric. Este un act de înaltă trădare ceea ce a făcut Chirica! Mă gândesc foarte serios să candidez la Primăria Iaşi”, a transmis Diana Șoșoacă.

 

Comentarii
  • Daca ar invata sa fie mai calma si inteligenta are si totodata sa nu incite cred ca ar fi un politician de nivel mediu din Romania anilor ce ii traim

  • Chirica ar comite un act de inalta tradare fata de propria persoana daca ar inchide Cafeneaua Piata Unirii. Este ca si cum si-ar da cu stsngul in dreptul. In rest, tradari ieftine de cartier.

  • sa-i spuna cineva la porcupina ca „proiecte de unire cu Republica Moldova” se face de ambele parti + referendum de ambele parti si asta doar daca vrea Rusia. daca Rusia zice NIET, nu se face nici o unire. la ce interviuri au avut loc in Rep Moldova legat de UNIRE si la ce-au declarat moldovenii despre noi, mai bine ne este asa cu granitele noastre. moldovenii ne folosesc doar ca poarta pentru UE sa mearga in concedii sau la munca si la studii universitare la Bucuresti, Iasi sau Cluj, atat!

  • @Eu
    martie 27, 2024 la 1:28 pm

    „Toti romanii normali la cap”, normali la cap in ghilimele poate. ca un om normal la cap cum spui tu ar vota REPER, USR, Alianta Dreptei sau un independent. PMP e cu semnul „?” e un partid clona PDL infiintat de Basescu partid care a luat in barca sa de pe la toate partidele inclusiv PSD PNL ALDE.

  • Sosoaca primar, Chirica seful politiei locale si viceprimar, Zanfirescu agent la politia locala calare si responsabil cu terasele, Groza sef la evenimente artistice, drone si artificii, etc.

  • Aceasta ,,stire” spune mai multe chestiuni.
    1) Fituica ,,independenta de opinie ” numita bezei duce o campanie de promovare a sosoacei de ceva timp. Zilnic.
    2)Scopul scuza mijloacele.
    3) Vreau sa vad comentariile lu’ 4 clase ce voteaza :
    a) sosoaca primarita Iasului
    b)sosoaca europarlamentar
    c) sosoaca presedinte
    d) a+b+c

  • Doamne ajutaaaaaaa sa candideze Diana Sosoaca la Primaria Iasi desi nu cred! Doamne ajutaaaaaa sa fie primarul Iasului Diana Sosoaca , draga si mult respectata noastra . Te votam Diana Sosoaca !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu cred ca ar candida la Iasi!

  • Iar a publcat si aici IDIOTUL DROGAT 9 comentarii calomnioase la adresa doamnei Sosoaca , iar numai de Rusia si
    rusi mananca kakat lasa – ne ca o sa te ucidem , la Socolaaaaaaaaaa nebunule , mars in tara ta teroristule si nu mai manca kkkt mereu de rusi , Rusia, R Moldova si Doamna Sosoaca si Aur si de noi toti . VOTEZ SOS Romania , VOTEZ DIANA SOSOACA LA TOATE ALEGERILE!!!!!!!! Ha ha ha ha ha ha ha mori tu de ciuda frustratule ! Krapa prostule ,milioane de romani voteaza Diana Sosoaca!

  • @@@FaneBabanu mă-ta stie ca a fatat un idiot? Îl mai lingi mult pe Chirica in C w r? Iti place drace sa-i lingi nutella 🤣🤣🤣

  • Io zâc sâ facim o chetâ șâ sâ contruim o cocinâ in ograda primariei ca so primim cum trebui pi viitoarea primarițâ. Ăăă! Era sâ uit. Șâ o troacâ calitati extra.

  • @anonim. Cocina sa fie penthouse , asternut de paie proaspete in fiecare zi , o balta de namol pentru bai de infrumusetare si ,,grup masiv de studenti” sa ma scarpine pe burta in fiecare seara. Eventual , un sosocar sa-mi spuna cat de buna si frumoasa sunt. Astea sunt conditiile mele . Altfel , nu candidez.

  • Ca să candideze pentru primăria municipiului Iași, trebuie să aibă domiciliu in buletin la Iași. Sper că nu se muta cu actele la Iași, acest coșmar numit Sosoaca. Eu mă rog in fiecare zi să nu prindă nici parlamentul țării, nici cel european. Lumea trebuie să înțeleagă că nu mahalagioaica și celălalt circar sunt reprezentanții unui neam. Cred că suntem mai buni de atât.

  • Câte dosare penale au fost făcute la primărie de către DNA și DICOT??? Pentru ce??? Ce persoane au fost audiate în toate aceste dosare??? Dar mai ales martori?!

  • „eram demult integrati in UE”, dar parca era impotriva UE, NATO, SUA, s.a. in fiecare ora are discursuri diferite. recent in Parlament îl acuza pe Iohannis că bagă România în război: „De ce încărcăm țara cu soldați? Nu ne-a atacat nimeni”, apoi a depus un proiect de lege în Parlament pentru anexarea unor teritorii din Ucraina. deci femeia asta e scapata de la psihiatrie. https://www.facebook.com/malinbotpublic/videos/261612510342140

  • Du – te dracului PANARAMA , BALEGARULE , LA SOCOLAAAAAAAAA, , ai scris iar 22 de comentarii calomnioase la adresa DIANEI SOSOACA! Ma – ta vaca te – a kakat un BALEGAR . C e faci tu aici la noi in Romania teroristule?

  • Du – te dracului PANARAMA , BALEGARULE , LA SOCOLAAAAAAAAA, , ai scris iar 22 de comentarii calomnioase la adresa DIANEI SOSOACA! Ma – ta vaca te – a kakat un BALEGAR . C e faci tu aici la noi in Romania teroristule?

  • Votați Șoșoaca, președintă de subsol la mine in scară! E o cocină acolo, tot felul de dejecții maronii de la locatarii șoșoci hAURari! Ar fi perfectă pentru locul ăla! Cred că îl va întrece și pe Putin la scor, 99%.

  • MEDICAMENTEEEEEE ……………goliti spitalul Socola ca vin eu SOSO nebuna de legat, eliberati camera cu gratii ca vin eu sa ma sui pe geam si sa urlu legata de gratiiii……..

  • Succes Doamna Diana Sosoaca! Daca veti depune candidatura la Iasi , fiti binevenita si aveti votul nostru! Cu mult respect, multe angajate la Antibiotice Iasi.! Va iubim!

  • Imi imaginez cum ar ca sedintele. CL Iasi sa fie prezidate de doamna Sosoaca! Doamne ajuta sa candideze la Iasi, stiu ca va castiga dar nu prea merita , locul Dianei Sosoaca este la Presedentia Romaniei unde iar are sanse 100%.! Romania inseamna Diana Sosoaca!

  • Vai de capul nostru cum a ajuns Iașul….mare ghinion mai avem……sa nu ai deloc reprezentare la nivel ” dă capitala / central) iar aici sa fii varză …..nivel de Găgăuzia ( scuze comparația) la „central ” de URSS

  • 27 de comentarii ??????? Cu ce te ocupi tu aici la noi in Romania? Trafic de droguri ? Terorism? Trafic de tigari ? Trafic de persoane ?Alcool si droguri fara munca ,de unde ai bani si cu ce scop te ascunzi in Romania ? Cine te plateste sa scrii comentarii toata ziua pe net? Trebuiesti identificat si expulzat! Aviz autoritatilor competente !

  • Da.o in Doamne iarta-ma ….e dementa … oricata dreptate ar avea …nu o voteaza nici Moartea … e o scroafa ordinara … si mahalagioaica …. Chirica va iesi primar .

  • 31 de comentarii calomnioase a publicat IDIOTUL DROGAT! 31 ????????? Aviz autoritatilor competente! Individul asta este un pericol social ,trebuie identificat si izolat conform legii penale!!!!!

  • Când va ajunge primar va locui în complexul balnear Nicolina care pe merit ii poartă numele ….purcica…… să vină Crăciunul că o să avem masă bogată

  • Daca nu stie sa gestioneze macar propriile sale probleme de familie , sigur nu va reusi sa conduca niciun oras, niciun popor .
    Vin timpuri grele, credeti-ma

  • Tu care faci apel la autoritati……ESTI CU CAPUL…..vad ca esti prezent la orice articol cu cioara de Simion si cu grasa de Sosoaca……tu alta treaba nu ai….noi te provocam ca suntem mai multi si tu disperatule iei foc……noi aruncam un fitil si BOUL de tine se apuca de urlat…..tu vad ca nu ai servici si futi menta la ziar…..DETEDRAKULUIDEPROST

  • Oare de ce toti votantii morsei sunt analfabeti functionali?Numai daca ii auzi cum vorbesc sau cum arata te simti ca te duci in timp cu 10000 de ani! Ce unire visati ma oligofrenilor , avem semnate tratate din 40 cu granitele de azi, sa vrei alte teritorii inseamna ca anulezi aceleasi tratate si deschidem cutia Pandorei! Dar asa este cand esti prost gramada si te iei dupa o foca esuata din Moscova , ejaculata fix la noi in Iasi!

Adauga un comentariu